Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Αποχώρησαν από το μπλόκο της Κουλούρας οι αγρότες

Σίγουρη η κάθοδος στην Αθήνα

Την αποχώρησή τους από τον κόμβο της Κουλούρας αποφάσισαν, στη σημερινή τους σύσκεψη, αγρότες και κτηνοτρόφοι της Βόρειας Ελλάδας και σε νέα τους συνάντηση, τις προσεχείς ημέρες, θα επιλέξουν τη νέα μορφή κινητοποιήσεων που θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον, όπως δήλωσε ο επικεφαλής του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας, Τάσος Χαλκίδης.
Το μπλόκο της Κουλούρας στήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2015, με αγρότες και κτηνοτρόφους να διαμαρτύρονται για τα προωθούμενα μέτρα, κυρίως αναφορικά με το ασφαλιστικό και φορολογικό τους.
Στο μεταξύ, “άκαρπες” χαρακτηρίστηκαν οι συναντήσεις της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου, αντιπροσωπείας του μπλόκου της Κουλούρας με το διοικητή του ΟΓΑ, αλλά και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων, Χρήστος Γκόντιας, η κάθοδος στην Αθήνα θεωρείται “περισσότερο από σίγουρη”. Απλώς, όπως εξήγησε, αγρότες και κτηνοτρόφοι περιμένουν να “κλειδώσει” η ημερομηνία ψήφισης του σχετικού νομοσχεδίου.

Αποχώρησαν από το μπλόκο της Κουλούρας οι αγρότες

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου