Tuesday, 23 April, 2024

Δεν γυρίζουμε πίσω με άδεια χέρια, λέει η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή αγροτών

Την πρόθεσή της για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων εξέφρασε η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Μπλόκων των αγροτών. Όπως είπε το μέλος της Συντονιστικής, Ρίζος Μαρούδας «με άδεια χέρια δεν γυρίζουμε πίσω»

προσθέτοντας ότι προϋπόθεση για να προσέλθουν στο τραπέζι του διαλόγου είναι η απόσυρση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό. Σχολιάζοντας την πρόθεση του μπλόκου των Τεμπών να προσέλθει στο διάλογο με τον πρωθυπουργό, ο Ρ. Μαρούδας είπε ότι ο καθένας θα κριθεί από τις επιλογές του.

fotia2

agrotiskini
Π. Λαφαζάνης: “Αν ο Αλ. Τσίπρας δεν πάρει πίσω τα μέτρα, θα φύγει νύχτα”
«Ο Αλέξης Τσίπρας αν δεν πάρει άμεσα πίσω αυτά τα μέτρα, τότε θα φύγει νύχτα κάτω από τη γενική χλεύη, την λαϊκή οργή και την κατακραυγή», ανέφερε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης από το συλλαλητήριο των αγροτών στην πλατεία Συντάγματος.
«Εδώ που έχει φτάσει η χώρα ή θα τελειώνουμε με τα μνημόνια ή τα μνημόνια θα τελειώσουν τον ελληνικό λαό. Ο λαός έχει κάνει την επιλογή του: Τέλος στα μνημόνια, τέλος στη νεομνημονιακή κυβέρνηση, τέλος στο μνημονιακό μπλοκ», πρόσθεσε ο κ. Λαφαζάνης.

trakter
Απόσυρση του σχεδίου για το ασφαλιστικό ζητά ο Δ. Κουτσούμπας
Την απόσυρση του «αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου – εκτρώματος», όπως το χαρακτήρισε, ζήτησε ο γ.γ. τη Κ.Ε. του Κομμουνιστικού Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος δίνει το «παρών» στο αγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος. Τόνισε δε ότι κυβερνητικό σχέδιο δεν βελτιώνεται και υπογράμμισε ότι «πρέπει να καταψηφιστεί», ενώ χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματα των αγροτών. Ο κ. Κουτσούμπας ζήτησε ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής και κατάργηση των φορολογικών νόμων «λαιμητόμων», όπως είπε.

Δεν γυρίζουμε πίσω με άδεια χέρια, λέει η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή αγροτών

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου