Tuesday, 23 April, 2024

Διαβεβαιώσεις κονσερβοποιίας Παυλίδη ότι θα πληρωθούν οι παραγωγοί

Η κονσερβοποιία Πρόδρομος Παυλίδης ΑΒΕΕ, που διέκοψε τη λειτουργία της λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού, ανακοίνωσε ότι η πληρωμή

των παραγωγών θα γίνει σύμφωνα με όσα έχουν ήδη συμφωνηθεί. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει τα εξής:
Παρόλο που δεν ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα παραγωγής μας, επειδή υπολείπονται ακόμη δέκα περίπου μέρες, η εταιρεία με υψηλό αίσθημα κοινωνική ευθύνης ανακοινώνει, ότι διακόπτει εντελώς τις εργασίες της για την φετινή παραγωγική περίοδο κομποστοποίησης του ροδάκινου.
Η ιχνηλάτηση των υπόλοιπων εργαζομένων που δεν έχουν ελεγχθεί, θα ολοκληρωθεί σήμερα. Αν κάποιοι εξ αυτών διαπιστωθεί, ότι είναι θετικοί, θα παραμείνουν για όλο το διάστημα της καραντίνας υπάλληλοι της εταιρείας, οι δε υπόλοιποι θα γνωρίζουν ότι είναι αρνητικοί, οπότε θα μπορούν να συνεχίσουν τις εργασίες τους αλλού, χωρίς κίνδυνο της τοπικής κοινωνίας.
Αναφορικά με τους παραγωγούς πελάτες της εταιρείας, με το ίδιο υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνες δηλώνουμε, ότι η εταιρεία θα εξασφαλίσει, όπως έκανε μέχρι σήμερα, για 50.000 περίπου τόνους ροδάκινου και βερίκοκου την εισκόμιση της παραγωγής τους και την πληρωμή τους, σύμφωνα με όσα έχουν ήδη συμφωνηθεί και την επεξεργασία της, μέσω συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

agrotypos

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου