Friday, 29 March, 2024

Διονύσης Σταμενίτης: Προχωράει η διαδικασία για ένταξη της Πέλλας στο μέτρο παράτασης της καταβολής των οφειλών προς τις ΔΟΥ

Συνάντηση του Βουλευτή Πέλλας Διονύσης Σταμενίτη με τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο – Αναμένεται το ΦΕΚ της απόφασης.
Την εξέλιξη του ζητήματος σχετικά με την ένταξη του Νομού Πέλλας στο μέτρο παράτασης της καταβολής των βεβαιωμένων οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων προς τις ΔΟΥ μέχρι τις 10-1-2020, εξέτασε ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης σε συνάντηση του σήμερα (5/09/2019) με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλο.
Αφού προηγήθηκαν όλες οι ενέργειες που απαιτούνταν από τους Δήμους, την Αντιπεριφέρεια και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ύστερα από τις συντονισμένες προσπάθειες, η ηγεσία του Υφυπουργείου προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εκδοθεί η απόφαση της ένταξης του Νομού Πέλλας στο συγκεκριμένο μέτρο ελάφρυνσης, αφού πρώτα πάρει όλες τις εγκρίσεις.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι μετά τη διόρθωση της απόφασης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, κάτι που υπήρξε αίτημα του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτη, στο μέτρο εντάσσονται όλες ανεξαιρέτως οι περιοχές του Νομού Πέλλας.
Αναφορικά με την εξέλιξη, ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης εξέφρασε την ικανοποίηση σημειώνοντας: «Ένα δίκαιο αίτημα γίνεται πράξη. Όπως είχα τονίσει από την πρώτη στιγμή, για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και όλες οι περιοχές του Νομού Πέλλας, χωρίς εξαιρέσεις, να ενταχθούν στο μέτρο ελάφρυνσης, ήταν απαραίτητο να γίνουν συγκεκριμένες ενέργειες. Μετά από πολύ προσπάθεια βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Είναι μια αυτονόητη ρύθμιση για τις περιοχές του Νομού μας που επλήγησαν από τη θεομηνία και τις φυσικές καταστροφές της 10ης Ιουλίου, οι οποίες επέφεραν αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομική και κοινωνική ζωή των περιοχών.Η προσπάθεια για επίλυση και άλλων προβλημάτων του Νομού μας δεν σταματά και είμαι αισιόδοξος ότι με σωστό σχεδιασμό μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα για τους πολίτες της Πέλλας».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου