Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Δ. Σταμενίτης: Τροπολογία για την καταβολή προκαταβολών στους πληγέντες παραγωγούς σε Άθυρα, Δυτικό και Ραχώνα

Όπως ανακοίνωσε το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ. Γεωργαντάς, την ερχόμενη εβδομάδα

αναμένεται να κατατεθεί τροπολογία για την καταβολή της προκαταβολής στους ζημιωθέντες παραγωγούς λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων του Ιουνίου. Μεταξύ των Νομών που θα προβλέπονται στην τροπολογία είναι και ο Νομός Πέλλας, όπου η ανεμοθύελλα της 23ης Ιουνίου εκδηλώθηκε στις Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Πέλλας του Δήμου Πέλλας, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές στις αγροτικές καλλιέργειες.

Αναφορικά με το ζήτημα ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε: «Δρομολογείται δια στόματος Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η στήριξη των παραγωγών που υπέστησαν τεράστιες ζημιές από την ανεμοθύελλα που εκδηλώθηκε στις 23 Ιουνίου 2022. Με συνέπεια και σχέδιο συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στους αγρότες μας. Αποδεικνύεται ότι ο κρατικός μηχανισμός αντιδρά με μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι στο παρελθόν και αυτό είναι μια εξέλιξη που λειτουργεί προς το συμφέρον των παραγωγών μας».

Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τις ενέργειες του Βουλευτή αναφορικά με το θέμα:

 https://stamenitis.gr/24062022/

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη δήλωση του ΥΠΑΑΤ:

https://www.facebook.com/georgios.georgantas

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου