Thursday, 28 March, 2024

Ενημερωτική εκδήλωση για: «Πιστοποιημένα προϊόντα ποιότητας – Παράθυρο στο μέλλον» από τον ΕΛΓΟ “Δήμητρα” Σκύδρας

Το κέντρο εκπαίδευσης και κατάρτισης του ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Διασφάλισης Ποιότητας Αγροτικών Προϊόντων του ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» τον Δήμο Σκύδρας και τον Δήμο Έδεσσας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του όσον αφορά την κατάρτιση και ενημέρωση του αγροτικού πληθυσμού

θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτική-ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Πιστοποιημένα προϊόντα ποιότητας – Παράθυρο στο μέλλον».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας (2ο χιλ Μαυροβούνι –Έδεσσας) στις 19 Απριλίου ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00μμ και θα αφορά παραγωγούς, γεωπόνους, καταναλωτές καθώς και όλους τους φορείς που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό χώρο.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα αναπτυχθούν θέματα όπως:
– η αναγκαιότητα των πιστοποιούμενων συστημάτων
– κριτήρια πιστοποίησης γεωργικών προϊόντων
και θα καταθέσουν τις γνώσεις –εμπειρίες τους υπεύθυνοι επιχειρήσεων με πιστοποιημένα προϊόντα που δραστηριοποιούνται στον αγροτοδιατροφικό τομέα.
Μετά το πέρας των ομιλιών θα γίνουν δεκτές παρεμβάσεις και θα εισακουσθούν προβληματισμοί και ερωτήματα των ενδιαφερομένων-συμμετεχόντων.
Θα ακολουθήσει δεξίωση όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πιστοποιημένα προϊόντα της ευρύτερης περιοχής.
Για την αρτιότερη διοργάνωση της εκδήλωσης παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2381089483 (υπεύθυνοι κ. Σιδηρόπουλος Μιχαήλ, κ. Θεοχαρόπουλος Ιωάννης).

Ενημερωτική εκδήλωση για: «Πιστοποιημένα προϊόντα ποιότητας – Παράθυρο στο μέλλον» από τον ΕΛΓΟ “Δήμητρα” Σκύδρας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου