Saturday, 20 April, 2024

Η 3η ΕΞΠΟΤΡΟΦ στην Αθήνα

Η 3η ΕΞΠΟΤΡΟΦ στην Αθήνα

H έκθεση που είναι αφιερωμένη στον κλάδο των Ελληνικών τροφίμων και ποτών και τους παραγωγούς της χώρας μας, επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά: 3η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016, από τις 29/1 έως τις 01/02 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.
Την προηγούμενη χρονιά αποτέλεσε σημαντικό πόλο έλξης για επαγγελματίες και καταναλωτές από όλη τη χώρα, με πάνω από 35.000 ιδιώτες και επαγγελματίες επισκέπτες, αλλά και εκπροσώπους από μεγάλες αγορές του εξωτερικού, οι οποίοι την επέλεξαν αναζητώντας καινοτόμα προϊόντα και εμπορικές συνεργασίες.

Χάρη στο χαρακτήρα της, το σχεδιασμό και τον επαγγελματισμό της, πέτυχε να προσελκύσει τρεις φορές περισσότερους επισκέπτες, 221 εκθέτες του κλάδου, τη συμμετοχή τεσσάρων Περιφερειών, επίσημων φορέων, διακρατικών εμπορικών επιμελητηρίων, αυξάνοντας παράλληλα τις επαγγελματικές εκδηλώσεις και τα θεματικά της event για το κοινό.

Εάν θέλετε να προγραμματίσετε τη συμμετοχή σας στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ ρωτήστε για το όφελος έγκαιρης αποπληρωμής με έκπτωση στην τιμή του περιπτέρου. Καλέστε  στο 210 96 10 135 για να προγραμματίσουμε μια συνάντηση.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου