Friday, 19 April, 2024

Κινητοποίηση αγροτών – Τετάρτη διαμαρτυρία στο Δημαρχείο Σκύδρας και στο Διοικητήριο της ΠΕ Πέλλας

Οι αγρότες με τα τρακτέρ στις ΤΚ Σκύδρας – Τετάρτη διαμαρτυρία στο Δημαρχείο και στο Διοικητήριο της ΠΕ Πέλλας

Ξεκίνησε η συγκέντρωση των αγροτών με τα γεωργικά τους μηχανήματα, σήμερα, Τρίτη 20 Απριλίου, όπου βγαίνουν στις Τοπικές Κοινότητες του νομού Πέλλας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την επικρατούσα κατάσταση. Όπως επισημαίνουν οι αγρότες “Τον πρωτογενή τομεά τον έχουν παρατημένο, για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε δεν ενδιαφέρθηκε η Κυβέρνηση. “Πολιτικολογούνε” μόνο, μας έχουν καταστρέψει… Ήρθε ο παγετός και μας αποτέλειωσε το χθεσινό χαλάζι… και όλοι μένουν στα λόγια για αποζημιώσεις…”.
Ο Aγροτικός Σύλλογος Δήμου Σκύδρας, ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος “Ενότητα” (Mπλόκο Γυψοχωρίου), ο Αγροτικός Σύλλογος Κρύας Βρύσης “OMONOIA”, ο Αγροτικός Σύλλογος Πέλλας, το Σωματείο Bιοκαλλιεργητών Πέλλας και ο Σ.E.A.Σ. Πέλλας καλούν σε συμμετοχή στη διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί στη Σκύδρα, με θέμα: Καταστροφικοί παγετοί στην ΠΕ Πέλλας”.

Σήμερα θα γίνει ενημέρωση για τις καταστροφές που υπέστησαν οι καλλιέργειες με τα τρακτέρ παραταγμένα στις πλλατειες των χωριών και την Tετάρτη 21-4-το πρωί, αρχικά συγκέντρωση στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου Σκύδρας, στις 9:00 και ακολούθως, μηχανοκ. πορεία στη Δημαρχείο και στο Διοικητήριο της ΠΕ Πέλλας, στην Έδεσσα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου