Saturday, 20 April, 2024

Λάκης Βασιλειάδης: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Νομός Πέλλας

Με τις άμεσες και συντονισμένες ενέργειες που υλοποίησε ο βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλειος (Λάκης) Βασιλειάδης και τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων, κηρύχθηκε

και ο Νομός Πέλλας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μετά τη Χαλκιδική και την Ημαθία, λόγω των καταστροφικών συνεπειών της θεομηνίας της 10ης Ιούλη.
Ο ίδιος τονίζει σχετικά, ότι:
“Μετά τις συντονισμένες ενέργειες και τη συλλογική προσπάθεια μεταξύ των δήμων και της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, ένα δίκαιο αίτημα των πολιτών της Πέλλας γίνεται πράξη, ο Νομός κηρύχθηκε σε έκτακτη ανάγκη για τη θεομηνία της 10ης Ιουλίου.
Από τη πρώτη στιγμή δεσμεύτηκα πως και η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, αλλά και από τη μεριά μου ως Βουλευτής θα διεκδικήσουμε να επιτύχουμε να ενταχθεί και η Πέλλα.
Άμεσα επικοινώνησα με τον Υφυπουργό Κ. Βεσυρόπουλο, εφόσον έγινε η κήρυξη για να συμπεριληφθεί και η Πέλλα στη σχετική απόφαση αναστολής της καταβολής των οφειλών προς τις ΔΟΥ.
Και ο νομός μας με την κατάλληλη συνεργασία των φορέων δεν θα μένει σε τίποτα πίσω. Είμαστε εδώ για την ανακούφιση των πολιτών που επλήγησαν, όπως δεσμεύτηκα από την πρώτη ημέρα της θητείας μου πως θα συνδράμω με κάθε τρόπο”. 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου