Friday, 19 April, 2024

Μεταποίηση προϊόντων αλιείας & υδατοκαλλιέργειας

«Μεταποίηση προϊόντων αλιείας & υδατοκαλλιέργειας» Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας & Θάλασσας 2014-2020
Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της ΠΕ Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής:
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης καλεί τους δυνητικά Δικαιούχους του Μέτρου:
-3.4.4. Μεταποίηση προϊόντων αλιείας & υδατοκαλλιέργειας της Ενωσιακής Προτεραιότητας 5, «Ενίσχυση της εμπορίας και της μεταποίησης», του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας & Θάλασσας 2014-2020, για την υποβολή Αιτήσεων Ενίσχυσης-Χρηματοδότησης, σύμφωνα με τους όρους, τις προϋποθέσεις και διαδικασίες που ακολουθούν (ΑΔΑ:6ΙΔΩ4653ΠΓ-2ΨΖ ΚΩΔ. ΠΡΟΣ. ΑΡ. 69.3) :
Δικαιούχοι: Φυσικά ή Νομικά πρόσωπα ή ενώσεις αυτών, συλλογικοί φορείς & λοιπές οργανώσεις που έχουν την ευθύνη πραγματοποίησης της υποβαλλόμενης προς ενίσχυση πράξης .
Τομέας Δραστηριότητας: Η διαδικασία βάσει της οποίας προετοιμάζονται τα παρουσιαζόμενα προϊόντα. Σε αυτήν περιλαμβάνεται ο τεμαχισμός σε φιλέτα, η συσκευασία, η κονσερβοποίηση, η κατάψυξη, το κάπνισμα, το αλάτισμα, το μαγείρεμα, η διατήρηση σε ξίδι, η αποξήρανση ή η προετοιμασία των ιχθύων για την αγορά ή καθ’οιοδήποτε άλλο τρόπο» και ο οποίος ορίζεται ως ο κλάδος της οικονομίας που περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες μεταποίησης προϊόντων αλιείας και υδατοκαλλιέργειας.
Χρόνος υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης στο Μέτρο: Ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) 02.08.2021 & ώρα 12.00 και λήξης 15.10.2021 & ώρα 14.00
Οι δυνητικά Δικαιούχοι υποβάλλουν τις αιτήσεις χρηματοδότησης μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ), που λειτουργεί στον ιστότοπο http://www.ependyseis.gr.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Αλιείας της Π.Ε. Ημαθίας , στο τηλέφωνο 2331350123.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου