Friday, 29 March, 2024

Νέες προσλήψεις για 37 άτομα προκηρύσσει ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή.

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα επτά (37) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών προκηρύσσει ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Οι προσλήψεις αφορούν: Α) Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ) Ιωαννίνων, Λάρισας, Καλαμπάκας, Νεμέας και Συγγρού του ΕΛ.Γ.Ο. – ΔΗΜΗΤΡΑ που εδρεύουν στις Περιφερειακές Ενότητες Ιωαννίνων, Λάρισας, Τρικάλων, Κορινθίας & Βόρειου Τομέα Αθηνών, Β) των Εργαστηρίων Ελέγχου Ποιότητας Γάλακτος Πάτρας, Ρεθύμνου, Πέλλας (με έδρα τα Γιαννιτσά), Δράμας και Λάρισας του ΕΛ.Γ.Ο. – ΔΗΜΗΤΡΑ που εδρεύουν στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Ρεθύμνης, Πέλλας, Δράμας και Λάρισας, Γ) των Εποπτειών Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, Θεσσαλίας, Ανατολικής Στερεάς & Νήσων (Αθήνα) του ΕΛ.Γ.Ο. -ΔΗΜΗΤΡΑ που εδρεύουν στις Περιφερειακές Ενότητες Ξάνθης, Αχαΐας, Λάρισας, Κεντρικού Τομέα Αθηνών, και Δ) της Κεντρικής Υπηρεσίας που εδρεύει στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών, του ΕΛ.Γ.Ο.-ΔΗΜΗΤΡΑ. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (agrocert@otenet.gr) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΛ.Γ.Ο.-ΔΗΜΗΤΡΑ στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛ.Γ.Ο.- ΔΗΜΗΤΡΑ, Κουρτίδου 56-58 και Νιρβάνα, Τ.Κ. 111 45-Αθήνα, απευθύνοντάς την στη Γενική Διεύθυνση Διοικητικού Οικονομικού, υπόψιν Ελένης Ασημακοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 210-8392068).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου