Saturday, 20 April, 2024

Παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ο Φάνης Παπάς

Ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Φάνης Παππάς υπέβαλε στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό

την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, όπως λιτά αναφέρει ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ.
Η παραίτηση έγινε αποδεκτή.
Τις αρμοδιότητες του Προέδρου θα ασκεί, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, υπ αριθμ. 2642/294319/15-11-2019, ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Μελάς.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως μέσα σε λίγους μήνες έχουμε τη δεύτερη παραίτηση προέδρου, αφού τον περασμένο Νοέμβριο είχε παραιτηθεί από την ίδια θέση και ο Γρ. Βάρρας.
Οι λόγοι της παραίτησης δεν ξέρουμε αν έχουν σχέση με τις εξελίξεις που αφορούν στον διαγωνισμό για την τεχνική υποστήριξη και τις αντικρουόμενες απόψεις.
Πάντως, έληξε η παράταση της προσωρινής συνεργασίας του Οργανισμού με τον τεχνικό σύμβουλο, ενώ αβέβαιο είναι και το μέλλον του διαγωνισμού.
Την ίδια ώρα που ο Οργανισμός παραμένει… διασωληνωμένος, χιλιάδες αγρότες περιμένουν τις πληρωμές τους (π.χ. συνδεδεμένες, υπόλοιπα ενιαίας), για να κινηθούν, καθώς οι καλλιεργητικές φροντίδες είναι μπροστά.
Όπως διαμορφώνονται τα πράγματα, μετά και την παραίτηση Παπά, ο οποίος είχε καταβάλλει προσπάθειες να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα τελευταία στον Οργανισμό και στις πληρωμές, μάλλον δεν πρέπει να περιμένουν πολλά οι αγρότες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου