Thursday, 25 April, 2024

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η τρίτη κατά σειρά ενημερωτική συνάντηση από τον ΕΛ.Γ.Α., σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. Νάξου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η τρίτη κατά σειρά ενημερωτική συνάντηση από τον ΕΛ.Γ.Α., σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. Νάξου, με αντικείμενο: «Ο ΕΛ.Γ.Α. και η ασφάλιση της γεωργοκτηνοτροφικής παραγωγής. Δικαιώματα και υποχρεώσεις»

Ο ΕΛ.Γ.Α. στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη γιορτή της πατάτας, ολοκλήρωσε με επιτυχία την τρίτη κατά σειρά ενημερωτική συνάντηση, που πραγματοποιεί σε όλη την χώρα, η οποία έλαβε χώρα στη Νάξο, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Αρσενίου Νάξου, στις 30 Ιουλίου με αντικείμενο: «Ο ΕΛ.Γ.Α. και η ασφάλιση της γεωργοκτηνοτροφικής παραγωγής. Δικαιώματα και υποχρεώσεις».

Το πρωί της Πέμπτης, 30 Ιουλίου, και ώρα 13:30, πραγματοποιήθηκε Ενημερωτική Συνάντηση Ανταποκριτών του ΕΛ.Γ.Α. στο Δημαρχείο Νάξου, σχετικά με τον ρόλο και τη συμβολή τους στο έργο του ΕΛ.Γ.Α. Ακολούθησε στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Αρσενίου Νάξου στις 21:00, η ενημερωτική συνάντηση των γεωργοκτηνοτρόφων, μελών των Διοικήσεων των Συνεταιρισμών της Ένωσης Νάξου που ενημερώθηκαν για το θεσμό των γεωργικών ασφαλίσεων, τη διαδικασία της ασφάλισης, για τις υπηρεσίες που προσφέρει ο ΕΛ.Γ.Α. στους Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφους, καθώς και για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους. Στη συνέχεια  τέθηκαν ερωτήματα εκ μέρους τους για τις διάφορες δραστηριότητες του Οργανισμού,  τα οποία απαντήθηκαν με σαφήνεια, και βοήθησαν τους συμμετέχοντες στην κατανόηση του έργου του ΕΛ.Γ.Α.

Η συνάντηση ήταν επιτυχημένη, η προσέλευση ήταν μεγάλη και οι συμμετέχοντες, εκτός από τα ερωτήματα, έθεσαν και ζητήματα που θα μελετηθούν από τον ΕΛ.Γ.Α. με στόχο τη βελτίωση του γεωργοασφαλιστικού συστήματος. Στη συνάντηση συμμετείχαν, μεταξύ των άλλων, ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α. κ. Νικόλαος Στουπής και ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Νάξου κ. Δημήτριος Καπούνης, εκπρόσωποι των αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών, ο Διευθυντής της ΔΑΟΚ Κυκλάδων, η Προϊσταμένη του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Κυκλάδων και ανταποκριτές του ΕΛ.Γ.Α. του Δήμου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου