Friday, 19 April, 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη στη σειρά ενημερωτική συνάντηση από τον ΕΛ.Γ.Α. στην Π.Ε. Έβρου

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη στη σειρά ενημερωτική συνάντηση από τον ΕΛ.Γ.Α. στην Π.Ε. Έβρου

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη  επιτυχία η πρώτη στη σειρά ενημερωτική συνάντηση από τον ΕΛ.Γ.Α. στην Π.Ε. Έβρου με αντικείμενο: «Η ασφάλιση και η προστασία της αγροτικής δραστηριότητας και οι προοπτικές της».

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη από μια σειρά ενημερωτικών συναντήσεων που θα πραγματοποιήσει ο ΕΛ.Γ.Α. σε όλη την χώρα,  η οποία έλαβε χώρα  στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου στις 25 και 26 Ιουνίου με αντικείμενο: «Η ασφάλιση και η προστασία της αγροτικής δραστηριότητας και οι προοπτικές της».

            Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν τρεις (3) ενημερωτικές συναντήσεις, με την συμμετοχή γεωτεχνικών, αγροτών και ανταποκριτών αντιστοίχως. Η προσέλευση  των συμμετεχόντων ήταν ικανοποιητική, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν διεξοδικά για τις υπηρεσίες που προσφέρει ο ΕΛ.Γ.Α. στους Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφους και στη συνέχεια  τέθηκαν ερωτήματα εκ μέρους τους για τις διάφορες δραστηριότητες του Οργανισμού,  τα οποία απαντήθηκαν με σαφήνεια και βοήθησαν τους συμμετέχοντες στην κατανόηση του έργου του ΕΛ.Γ.Α..

Ειδικότερα, στην πρώτη ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015, στην Αλεξανδρούπολη, με γεωτεχνικούς, (συμμετείχαν εκτός από τους γεωτεχνικούς του ΕΛ.Γ.Α. του Υποκαταστήματος Αλεξανδρούπολης, και γεωτεχνικοί των άλλων δημοσίων υπηρεσιών της περιοχής), συζητήθηκαν εκτενώς θέματα που αφορούν στις δραστηριότητες του ΕΛ.Γ.Α. και ιδιαίτερα σε θέματα ασφαλιστικής πολιτικής, ενεργητικής προστασίας και κρατικών οικονομικών ενισχύσεων.

Στην δεύτερη ενημερωτική συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015, το απόγευμα με την συμμετοχή των αγροτών στο Τυχερό, οι παραγωγοί ενημερώθηκαν για το θεσμό των γεωργικών ασφαλίσεων, τη διαδικασία της ασφάλισης, καθώς και για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους.

Τέλος, στην τρίτη  ενημερωτική συνάντηση των Ανταποκριτών ΕΛ.Γ.Α., την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 που πραγματοποιήθηκε στο Σουφλί, συμμετείχαν οι Ανταποκριτές των τεσσάρων Δήμων της Π.Ε. Έβρου και ενημερώθηκαν σχετικά με τον ρόλο και τη συμβολή τους στο έργο του ΕΛ.Γ.Α..

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου