Friday, 19 April, 2024

Πρωτοβουλία αγροτών και Αγροτικού Συλλόγου Αλμωπίας: ”Μ Π Ο Ρ Ο Υ Μ Ε”!

Η Πρωτοβουλία δεν ειναι απλά μια συνδικαλιστική κίνηση. Είναι μια άλλη φιλοσοφία σ ότι αφορά τον αγροτικό συνδικαλισμό, την παραγωγή, την ζωή, την οικονομία.

Με μια άλλη δυναμική και μια σύγχρονη αντίληψη των πραγμάτων. Και τόχει αποδείξει. Στην προσπάθειά μας να τ αλλάξουμε όλα, στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε τον κλάδο των Αγροτών, αλλά και την υπόλοιπη κοινωνία, όπου ένα κομμάτι της παραπαίει, θεωρούμε ουσιαστικό να συμβάλουμε στον αγώνα κάποιων ανθρώπων, που σκοπό τους έχουν να μεσολαβούν ανάμεσα σε μας τους παραγωγούς και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη ενός πιάτου φαγητού.
Ξεκινάμε απο σήμερα λοιπόν μια συνεργασία εμείς οι αγρότες της Πρωτοβουλίας με την Οργάνωση εθελοντών ώστε να συνεισφέρουμε και μείς, ότι μας περισσεύει και δεν πρέπει να πάει χαμένο, στην ανακούφιση όλων αυτών που πλήττονται περισσότερο απο μας. Οι προσφορές μας στα δύο προγράμματα που τρέχουν αυτή τη στιγμή. Τα “” και “” μας δίνουν το ”μπορούμε” στο χωράφι ”μπορούμε” στη λαϊκή δυνατότητα και την ικανοποίηση της βοήθειας στον συμπολίτη που τό ‘χει ανάγκη.
Για περισσότερες πληροφορίες στο ΜΠΟΡΟΥΜΕ www.boroume.gr τηλ. 210 3237805 “μπορούμε”
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Πρωτοβουλία αγροτών και Αγροτικού Συλλόγου Αλμωπίας: ”Μ Π Ο Ρ Ο Υ Μ Ε”!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου