Saturday, 20 April, 2024

Πρόσκληση για ίδρυση Συνδέσμου εκπροσώπησης Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων Ν. Πέλλας

Η Οργάνωση Παραγωγών «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- ΠΕΛΛΑ» προσκαλεί τους εκπροσώπους των Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και των Ομάδων Παραγώγων για την ίδρυση Συνδέσμου εκπροσώπησης Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων Ν. Πέλλας

Συνάδελφοι εκπρόσωποι των Αγροτικών Συνεταιρισμών και Ομάδων Παραγωγών και της Πέλλας

Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 12 Αυγούστου και ώρα 8:00μμ στον συνεταιρισμό Καλυβιων για να αποφασίσουμε την ίδρυση του «Σ.Ε.Α.Σ. Ν. ΠΕΛΛΑΣ» «ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ.»

Σκοπός του Συνδέσμου προτείνεται να είναι η εκπροσώπηση των αγροτών της Πέλλας στην κεντρική διοίκηση στην Αθήνα ( Υπουργεία, Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., ΕΛΓΑ, κλπ) , να ενημερώνει τα μέλη του για τα προγράμματα στον αγροτικό χώρο καθώς και η πρακτική βοήθεια στην ένταξη μας στα προγράμματα και η επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάζονται.

Επιτέλους οι αγροτικές οργανώσεις της Πέλλας ( μετά από πολλά χρόνια) πρέπει να εκπροσωπηθούν και να συμμετέχουν σε προγράμματα βασισμένες στα δυναμικά προϊόντα του Νομού με στόχο να βοηθηθεί το εισόδημα των αγροτών και η οικονομία της Πέλλας.

Πρόσκληση για ίδρυση Συνδέσμου εκπροσώπησης Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων Ν. Πέλλας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου