Thursday, 25 April, 2024

Συνάντηση συνεργατών της Ελληνικής Βιομηχανίας ΚονσερβοποιΪας «ΕΛΒΑΚ Α.Ε.» στη Λάρισα

Η Ελληνική Βιομηχανία ΚονσερβοποιΪας «ΕΛΒΑΚ Α.Ε.» εταιρεία που δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο της μεταποίησης φρούτων με έδρα τη Λάρισα

στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας σύσφιξης των σχέσεων με τους συνεργάτες της και εν όψει των εορταστικών ημερών διοργάνωσε συνάντηση μαζί τους στις εγκαταστάσεις της.
Καλεσμένοι ήταν όλοι οι συνεργάτες της εταιρείας από τη Θεσσαλία, Ημαθία και Πέλλα.
Η συγκέντρωση στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία, γεγονός που έδωσε την πεποίθηση σε όλους ότι αυτό πρέπει να συνεχισθεί και στο μέλλον.
Εκτός της Διοίκησης και των υπαλλήλων της ΕΛΒΑΚ Α.Ε. παρευρέθησαν και οι:
Γκανάτσας Χρήστος, Παπαδημητρίου Κων/νος, Φλίκας Σοφοκλής, Βουβούσιας Γεώργιος, Μπαμζέλης Ιωάννης, Βλαχούλης Αθανάσιος απο το Συνεταιρισμό Φαλάνης, Μπετικούγιας Αθανάσιος, Καλπακίδης Στέφανος, Ευθυμίου Σοφία απο ΑΣΕΠΟ Τυρνάβου, Μαλάκος Στέλιος, Μαλάκος Κώστας απο την Φρουτοπηγή, Γκανάτσας Αθανάσιος απο τα Πλατανούλια, Διακόπουλος Κώστας απο Λουτρό Ημαθίας, Βράνας Χρήστος από τον ΑΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Ημαθίας, Παπαδόπουλος Κων/νος, Ράκκας Ιωάννης απο τον ΑΣ ΑΡΤΕΜΙΣ, Αβραμίδης Παναγιώτης, Παπαντωνίου Αναστασία απο τη Ν. Ρίζα Γαλατάδων, Τσάτσας Γεώργιος, Τσαρτσαράκος Χρήστος, Σιόντας Κων/νος και Μπόλλας Γεώργιος από τον Α.Σ. ΠΕΛΛΑΣ, Τσουκνής Σωτήρης και Στογιάννης Γιώργος από την ELLI FRUIT.
Στη συγκέντρωση αντηλλάγησαν απόψεις για το βιομηχανικό ροδάκινο όπου κυριάρχησε το θέμα της ποιότητας του φρούτου καθώς και πιθανοί τρόποι βελτίωσής της.
Στο γεύμα που ακολούθησε, η εταιρεία ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες παρόντες και απόντες και μετά την ανταλλαγή ευχών για τις γιορτές δόθηκε η αμοιβαία υπόσχεση για πυκνότερες μελλοντικές συναντήσεις.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου