Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Δείπνο Αγιορείτικης Κουζίνας για την ενίσχυση του κοινωνικού συσσιτίου της Ιεράς Μητροπόλεως στην Έδεσσα

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016, στις 19.00μμ στο Δημοτικό Κέντρο «Καταρράκτες» πραγματοποιήθηκε δείπνο Χριστουγεννιάτικης Αγιορείτικης Κουζίνας

με σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού συσσιτίου της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας στην Έδεσσα.

alledessakouzina

Το Δείπνο συνδιοργανώθηκε από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος», τη Γαστρονομική Λέσχη, τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Έδεσσας, το Εδεσσαϊκό Θέατρο και πολλούς άλλους τοπικούς φορείς με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Έδεσσας και του Δημοτικού Κέντρου Καταρρακτών. Τη μουσική της βραδιάς επιμελήθηκαν το Ωδείο και η Φιλαρμονική του Δήμου Έδεσσας.

agioritikikouzina

Προσφέροντας 15€ κατ᾿ άτομο οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να γευθούν τη νηστίσιμη αγιορείτικη κουζίνα ενισχύοντας παράλληλα με δύο πακέτα αλληλεγγύης το γιορτινό τραπέζι απόρων οικογενειών. Επίσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρασκευή του γεύματος από ομάδα μαγείρων και εργαζομένων του Κέντρου με επικεφαλής τον πολύ γνωστό αρχιμάγειρα του Αγίου Όρους μοναχό Επιφάνιο Μυλοποταμινό.

agioritikikouzina2

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας και του Δήμου Εδέσσης.

edessakouzina

Το πρωί της επομένης, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου το πρωί, ομάδα μαθητευομένων μαγείρων από το ΙΕΚ της Έδεσσας μαγείρεψε για το κοινωνικό συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως, στον χώρο όπου παρασκευάζονται τα γεύματα (Πνευματικό Κέντρο Ι. Μητροπόλεως).

ioiledessa

Η Ιερά Μητρόπολις ευχαριστεί και συγχαίρει τους συντελεστές – πρόσωπα και φορείς – και όλους όσους μετείχαν σε αυτές τις δραστηριότητες αγάπης.

Δείπνο Αγιορείτικης Κουζίνας για την ενίσχυση του κοινωνικού συσσιτίου της Ιεράς Μητροπόλεως στην Έδεσσα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου