Tuesday, 23 April, 2024

ΙΝ Αγίας Παρασκευής Πλατάνης: Πρόγραμμα Δωδεκαημέρου, παρουσία πιστών

Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Πλατάνης: Πρόγραμμα Δωδεκαημέρου

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου και ώρα 5μ.μ. Παράκληση για την Εορτή των Δέκα Μαρτύρων εν Κρήτης (κεκλεισμένων των θυρών).
-Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου και ώρα 5:30π.μ. Όρθρος, Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας Χριστουγέννων (Ανοικτών των θυρών μέχρι 25 άτομα, ο ναός θα είναι ανοικτός για προσκύνηση και ατομική προσευχή μέχρι τις 12 π.μ.)
-Κυριακή 27 Δεκεμβρίου και ώρα 7:30 π.μ. Όρθρος, Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας για την εορτή του Αγίου Στεφάνου – Τρίτη μέρα Χριστουγέννων (κεκλεισμένων των θυρών).
-Παρασκευή 1 Ιανουαρίου και ώρα 7.30 π.μ. Όρθρος, Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας Περιτομή του Χριστού (Ανοικτών των θυρών μέχρι 25 άτομα, ο ναός θα είναι ανοικτός για προσκύνηση και ατομική προσευχή μέχρι τις 12 π.μ.)
-Τετάρτη 6 Ιανουαρίου και ώρα 7:π.μ. Όρθρος, Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας Θεοφανείων (Ανοικτών των θυρών μέχρι 25 άτομα, ο ναός θα είναι ανοικτός για προσκύνηση και ατομική προσευχή μέχρι τις 12 π.μ., θα διατεθεί ο αγιασμός σε εμφιαλωμένα μπουκαλάκια στην εξωτερική πύλη του ναού)
-Πέμπτη 7 Ιανουαρίου και ώρα 7:30 π.μ. Όρθρος, Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας εορτή Βαπτιστή Ιωάννη του Προδρόμου (κεκλεισμένων των θυρών).
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
Ο Ιερός Ναός θα είναι ανοικτός για τούς πιστούς τόσο για προσκύνηση και κατ᾿ ιδίαν προσευχή, όσο και για προσέλευση κατά τις κύριες Θείες Λειτουργίες των τριών μεγάλων Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου:
Χριστούγεννα (από τις 5:30 π.μ. μέχρι 12 π.μ.)
Περιτομή τοῦ Χριστοῦ (από τις 7.30 π.μ. μέχρι 12 π.μ.)
Θεοφάνεια (από τις 7 π.μ. μέχρι 12 π.μ.)
-Τηρούμε τις προβλεπόμενη απόσταση των 2 μέτρων μεταξύ του κάθε ατόμου (μέγιστος αριθμός ατόμων 25 εντος ναού), με υποχρεωτική χρήση μάσκας.
-Ο Αγιασμός των Θεοφανείων θα υπάρχει σε εμφιαλωμένα μπουκαλάκια (1 μπουκαλάκι ανά οικία) και θα μπορείτε να το πάρετε μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας από την εξωτερική πύλη του ναού.
-Κατά την είσοδο του ναού βάζουμε υποχρεωτικά αντισηπτικό.
-Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν πρόσφορο ή αρτοκλασίες να έρθουν σε επικοινωνία στα τηλέφωνα 6982925260 και 6980592084.
Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου