Saturday, 20 April, 2024

Κορονοϊός: Ο Μητροπολίτης Χίου δώρισε 20.000 ευρώ και ο Μεσσηνίας 10.000 ευρώ

Το ποσό των 20.000 ευρώ προσέφερε με δωρεά ο μητροπολίτης Χίου, Μάρκος, με την ιδιότητα του προέδρου του «Αντιφυματικού Αγώνα Χίου» Μάρκος

στο Νοσοκομείο του νησιού. Από το σύνολο της δωρεάς, τα 10.000 ευρώ είναι για τον θάλαμο βιολογικής ασφάλειας του νοσηλευτικού ιδρύματος και τα υπόλοιπα 10.000 ευρώ για οποιαδήποτε άλλη ανάγκη του Νοσοκομείου Χίου.
Ο Μητροπολίτης Χίου, επισκεπτόμενος το ίδρυμα «έδωσε τις πατρικές του ευχές στους νοσηλευτές και στο ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Χίου που εργάζονται για την αντιμετώπιση του κορονοϊού», τονίζοντας ότι «τους συγχαίρει για το έργο τους και προσεύχεται συνεχώς για αυτούς».
Δωρεά 10.000€ της Μητρόπολης Μεσσηνίας στο Γ.Ν. Καλαμάτας
Με επιστολή που απέστειλε σήμερα ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.Χρυσόστομος εξέφρασε την συμπαράστασή του στον αγώνα που καθημερινά δίνει όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου στις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος μας και ενημέρωσε ότι διαθέτει στο Νοσοκομείο το ποσό των 10.000 € για την αγορά αναγκαίου υλικού για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας και το Δ.Σ. του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας για την πολύτιμη συνεισφορά τους.
Πηγή: www.lifo.gr-eforigi.com.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου