Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των κατηχητικών σχολείων της ενορίας Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών

Στην κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου “Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης” πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των κατηχητικών σχολείων

της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών. Στην εορτή συμμετείχαν όλα τα τμήματα των κατηχητικών, η παιδική μας χορωδία με την κα Σοφία Ηλιάδου και η παιδική θεατρική ομάδα με υπεύθυνη την κα Καλλιόπη Πλιόγκα.


Τη γιορτή άνοιξε η φιλαρμονική του Δήμου Πέλλας, η οποία υπό τη διεύθυνση της κας Ολυμπίας Ξανθοπούλου έπαιξε χριστουγεννιάτικες μελωδίες από όλο τον κόσμο. Παιδιά από κάθε κατηχητική βαθμίδα απήγγειλαν ποιήματα και κείμενα για την εορτή. Στη συνέχεια η παιδική χορωδία τραγούδησε παραδοσιακά κάλαντα, ενώ αμέσως μετά η θεατρική ομάδα παρουσίασε το θεατρικό δρώμενο “Χριστούγεννα”.


Οι γονείς των παιδιών και όλοι όσοι παρακολούθησαν την γιορτή συγκινήθηκαν και καταχειροκρότησαν τα παιδιά που μετέδωσαν το χαρμόσυνο μήνυμα της γεννήσεως του Χριστού.


Την εκδήλωση έκλεισε ο προϊστάμενος του Ι. Ναού π. Ιωάννης Σπυρίδης, ο οποίος χαιρέτισε τους παρευρισκομένους, συνεχάρη τα παιδιά καθώς και τους κατηχητές και κατηχήτριες που οργάνωσαν τη γιορτή και ευχήθηκε σε όλους κάθε ευλογία για τα Χριστούγεννα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου