Friday, 29 March, 2024

Μαχαίρωσε στην καρδιά τη δίδυμη αδερφή της για έναν άντρα

Μαχαίρωσε στην καρδιά τη δίδυμη αδερφή της για έναν άντρα
Μάχη για τη ζωή της δίνει 22χρονη κοπέλα μετά την επίθεση που δέχτηκε από τη δίδυμη αδερφή της για τα μάτια ενός άντρα!

Η Sara, μαχαίρωσε το βράδυ του Σαββάτου τη δίδυμη αδερφή της από ζήλεια για τη σχέση της με έναν άντρα που διεκδικούσαν και οι δύο.

“Μάλωναν για έναν άντρα που άρεσε και στις δύο. Αυτός φαίνεται πως έκανε σχέση με την Dajana και η Sara δεν ήταν καθόλου χαρούμενη για αυτό.

Ποτέ όμως δεν πίστευε ότι θα έφτανε στο σημείο να επιχειρήσει να δολοφονήσει την αδερφή της. Ήταν πάντα περιποιημένες και ευγενικές. Ποτέ δεν καταλάβαινα ποια από τις δύο περνούσε από τον διάδρομο αλλά πάντα έλεγαν γεια”, σημείωσε γειτόνισσα των δύο νεαρών γυναικών.

Ανέφερε ότι δεν τις έβλεπε συχνά μαζί αν και ζούσαν στο ίδιο σπίτι, σημειώνοντας πως αυτό την είχε οδηγήσει να σκεφτεί πως υπήρχε το στοιχείο της ζήλειας ανάμεσά τους.

“Ήταν και οι δύο πολύ όμορφες. Δεν αγχώνονταν για τον ανταγωνισμό από άλλες γυναίκες, αλλά σίγουρα ζήλευαν η μία την άλλη”, συμπλήρωσε.

Η άτυχη κοπέλα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε τοπικό νοσοκομείο στην Κροατία, με ένα βαθύ τραύμα στο στήθος και στον μηρό της. Η μητέρα των δύο κοριτσιών πιστεύεται ότι εργάζεται στη Γερμανία, ενώ ο πατέρας τους δεν έχει επαφή με την οικογένεια.

Πηγή: madata.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου