Thursday, 28 March, 2024

Το δημοσίευμα περιοδικού που σκόρπισε τον πανικό για την Cher

Το δημοσίευμα περιοδικού που σκόρπισε τον πανικό για την Cher
«Η Cher Πεθαίνει!», είναι ο τίτλος του άρθρου του «National Enquirer», σύμφωνα με το οποίο η καταξιωμένη τραγουδίστρια «παλεύει» με την κατάθλιψη και τις τάσεις αυτοκτονίας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η 68χρονη τραγουδίστρια λόγω της σπάνιας νόσου στα νεφρά της, την Epstein – Barr, που της προκαλεί νεφρική ανεπάρκεια και καρδιακά προβλήματα, δίνει αγώνα να παραμείνει στη ζωή.

«Είναι σχεδόν 70 χρονών και κουράστηκε να δίνει μάχες για όλους, για την οικογένειά της, για τους γείτονές της. Είναι απίστευτα στεναχωρεμένη», λέει πηγή στο περιοδικό, που επικαλείται φιλικά πρόσωπα της Cher και υποστηρίζει πως αργοπεθαίνει. «Η κατάθλιψη της έχει στερήσει τη θέληση για τη ζωή και πως ζει τις τελευταίες τραγικές μέρες της» ανεφέρει η ίδια πηγή.

Εκπρόσωπος της τραγουδίστριας, πάντως, διαψεύδει όσα γράφονται. «Έχει καλή διάθεση και ισορροπημένη ψυχική υγεία, ενώ σχεδιάζει να κάνει νέα περιοδεία», είπε στο «Gossip Cop», και πρόσθεσε πως η Cher βρίσκεται στη Βραζιλία, για να παραλάβει βραβείο για την συνολική προσφορά της στη μουσική.

Πηγή: govastileto.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου