Saturday, 20 April, 2024

Άγρια δολοφονία στο Λονδίνο: Μάνα και 5χρονο, βρέθηκαν μαχαιρωμένοι στο σπίτι τους

Ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία μίας 37χρονης και της πεντάχρονης κόρης της στο βορειοδυτικό Λονδίνο.

Μάνα και 5χρονο παιδί (ειπώθηκε αρχικά ότι ήταν κορίτσι, αλλά στη συνέχεια η Αστυνομία έκανε λόγο για μικρό αγόρι) βρέθηκαν μαχαιρωμένοι μέσα στο σπίτι τους το απόγευμα της Τρίτης. Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ο ύποπτος που συνελήφθη είναι 37 ετών και φέρεται να γνώριζε τα δύο θύματα.

«Ολόκληρη η κοινότητα έχει συγκλονιστεί με αυτό το τρομερό περιστατικό. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους της γυναίκας και του παιδιού που πέθαναν, καθώς και με τους αστυνομικούς και τους παραϊατρικούς που έφτασαν πρώτοι στον φρικιαστικό τόπο του εγκλήματος», δήλωσε επικεφαλής της Αστυνομίας.

Η αστυνομία κλήθηκε σε μια διεύθυνση στο Brookside South, Barnet, λίγο μετά τις 13:30, αφού μια 37χρονη γυναίκα και ένα παιδί βρέθηκαν με τραύματα από μαχαίρι.

Στο σημείο διαπιστώθηκε ο θάνατος και των δύο. Ένας 37χρονος άνδρας, που πιστεύεται ότι ήταν γνωστός στα θύματα, συνελήφθη ως ύποπτος για φόνο, ανέφερε η δύναμη. Μια γειτόνισσα των θυμάτων είπε ότι δάκρυσε αφού έμαθε τι συνέβη. Η 39χρονη Becky, η οποία δεν έδωσε το επίθετό της, είπε: «Είναι σοκαριστικό, πραγματικά είναι… Ήξερα την οικογένεια-ωραία, ήσυχη κινεζική οικογένεια.

«Είμαι μητέρα δύο κοριτσιών, παρόμοιας ηλικίας (με το παιδί θύμα), δεν έχουν παίξει ποτέ αλλά τα έχουν ξανασυναντήσει. «Έχω κλάψει τόσο πολύ, ιδιαίτερα νωρίτερα όταν άκουσα ότι εμπλέκεται ένα παιδί, αυτό ήταν καταστροφικό». Ένας περιπατητής σκύλων περιέγραψε την οικογένεια που ζούσε στο πλέον αποκλεισμένο σπίτι ως «ευτυχισμένη», προσθέτοντας: «Είναι τόσο σοκ και τραγωδία».

Για το ποιος μένει εκεί, πρόσθεσε: «Ένα ζευγάρι Κινέζων, ένα νεαρό ζευγάρι, δεν τους μιλάω πολύ, είναι δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. «Είμαι τόσο έκπληκτος, όταν βγάζω βόλτα το σκυλί κάθε βράδυ, δεν έχουν σκύλο, αλλά γύριζαν μαζί με το δικό μου το τετράγωνο χαρούμενοι, κάνοντας μια βραδινή βόλτα μετά το δείπνο. «Έμοιαζαν μια ευτυχισμένη οικογένεια».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου