Thursday, 28 March, 2024

Έβγαλε selfie με την έγκυο γυναίκα του και την έριξε στο γκρεμό

Δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου αυτό που έκανε ο 40χρονος Τούρκος Χακάν Αϊσάλ.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν για δολοφονία ο 40χρονος έριξε στο γκρεμό την έγκυο γυναίκα του προκειμένου να εισπράξει τα χρήματα από την ασφάλεια ζωής της.
Ο Αϊσάλ, μάλιστα, δεν δίστασε να σπρώξει στο κενό την επτά μηνών έγκυο σύζυγό του Σέμρα λίγα λεπτά μετά τις selfie που είχαν βγάλει ενώ ήταν σε διακοπές στην πόλη Μούγκλα της Τουρκίας.
Όπως αναφέρεται στη δικογραφία ο 40χρονος είχε κάνει ασφάλεια ζωής στην 32χρονη σύζυγό του λίγους μήνες πριν να την δολοφονήσει.
Ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να ολοκληρώσει το σχέδιό του που έβαλε σε εφαρμογή τον Ιούνιο του 2018 καθώς η έρευνα που ήταν σε εξέλιξη για τις συνθήκες θανάτου της Σέμρα δεν επέτρεψε την εκταμίευση της αποζημίωσης από την ασφαλιστική εταιρεία.
Οι selfie της 32χρονης πριν να την ρίξει στο γκρεμό ο 40χρονος σύζυγός της
Όπως κατήγγειλε ο αδερφός της 32χρονης «όταν πήγαμε στο νεκροτομείο για να πάρουμε το πτώμα ο Χακάν δεν ήταν καθόλου στεναχωρημένος».
Ο ίδιος κατήγγειλε, δε, ότι «η αδερφή μου δεν ήθελε να έχει δάνεια αλλά μετά τον θάνατό της ανακαλύψαμε ότι ο Χακάν είχε πάρει τρια δάνεια στο όνομά της».
Ο 40χρονος Τούρκος από την πλευρά του υποστήριξε ότι είχε πάθος με τα extreme sports από πριν να παντρευτεί και γι’ αυτό έκανε ασφάλεια ζωής ενώ ερωτηθείς γιατί είχε φροντίσει να είναι αυτός που θα εισπράξει τα χρήματα αν πεθάνει η σύζυγός του απάντησε ότι «δεν είχα δώσει σημασία στις λεπτομέρειες, εγώ απλά έφερα τη σύζυγό μου να υπογράψει, δεν γνώριζα ότι υπήρχε τέτοιος όρος».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου