Friday, 29 March, 2024

Έκανε το όνειρό του πραγματικότητα ο 5χρονος! Βόλτα με μία Lamborghini

Ο 5χρονος Adrian Zamarripa από τη Γιούτα έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο καθώς, τσακωμένος με τους γονείς του, επειδή δεν δέχθηκαν

να του πάρουν τη… Lamborghini που ζητούσε, τους πήρε το αυτοκίνητο και ξεκίνησε μόνος του, με το ποσό των τριών δολαρίων στην τσέπη, να πάει μέχρι την Καλιφόρνια για να αγοράσει μόνος του το πολυτελές αυτοκίνητο. δείτε εδώ
Έκπληκτος τον εντόπισε στον αυτοκινητόδρομο ένας αστυνομικός κι έτσι η περιπέτειά του έληξε σύντομα.
Παρότι δεν κατάφερε να αγοράσει το πολυπόθητο αυτοκίνητο, η ιστορία του συγκίνησε ανθρώπους που έχουν Lamborghini και ένας εξ αυτών τον προσκάλεσε να μπει και να ζήσει την εμπειρία, αλλά όχι από τη θέση του οδηγού, αυτή τη φορά.
Έτσι ο Jeremy Neves απευθύνθηκε στην οικογένειά και τους προσκάλεσε στη Lamborghini του, δίνοντας στον 5χρονο την ευκαιρία να ικανοποιήσει, έστω σε έναν βαθμό, την επιθυμία του.
Ο Neves έκανε τη χάρη στον Adrian, κατά κάποιο τρόπο, αλλά αναγνώρισε και την απερισκεψία του. «Δεν ενθαρρύνω τα παιδιά να παίρνουν τα αυτοκίνητα των γονιών τους, είναι παράνομο. Ωστόσο με ενέπνευσε η αποφαισστικότητά του Adrian για την επιτυχία. Ήξερε τι ήθελε και το κυνήγησε» σχολίασε.
«Είμαι χαρούμενη που έζησε αυτή την εμπειρία, παρ’ όλα όσα συνέβησαν» είπε από την πλευρά της αδελφή του 5χρονου, που τον πρόσεχε όταν εκείνος το έσκασε εποχούμενος.
Οι γονείς του λένε πως θα κρατήσουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου μακριά από τον γιο τους, ενώ οι προσφορές συνεχίζονται: Μία εταιρεία από την Καλιφόρνια προσφέρθηκε να αναλάβει τη μετακίνησή του αεροπορικώς για να δει μερικές Lamborghini.
newsbeast.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου