Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ήρωας της ημέρας έγινε Οσκαρικός ηθοποιός: Έσωσε άνδρα που τυλίχτηκε στις φλόγες

Ήρωας της ημέρας έγινε Οσκαρικός ηθοποιός: Έσωσε άνδρα που τυλίχτηκε στις φλόγες
Σε μία κοινωνική εκδήλωση στα Χάμπτονς παρευρέθη ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ όταν ο οικοδεσπότης αυτοπυρπολήθηκε κατά λάθος.

Ο ηθοποιός βρισκόταν στη μικρή εκδήλωση που διοργανώθηκε σε έπαυλη στα Χάμπτονς όπου τηρήθηκαν αυστηρά μέτρα κοινωνικής απόστασης, για την ανάγνωση της σαββατιάτικης προσευχής. Συνοδός του ήταν η πρώην σύζυγος του Ραφαέλ ΝτεΝίρο, γιου του θρυλικού ηθοποιού, Κλοντίν.

Την ώρα που ο ραββίνος διάβαζε την προσευχή, ο οικοδεσπότης, ένας CEO τεχνολογικού κολοσσού, έγειρε πίσω όπου ήταν αναμμένο ένα κερί με αποτέλεσμα το πουκάμισό του να τυλιχθεί στις φλόγες. Αμέσως ο ηθοποιός έσπευσε να τον βοηθήσει. Πηγές λένε ότι ο άνδρας πανικοβλήθηκε και άρχισε να κουνά τα χέρια ενώ οι καλεσμένοι του απομακρύνονταν φοβισμένοι, εκτός από τον Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ που έτρεξε πάνω του και του έριξε νερό, με τους κατατρομαγμένους καλεσμένους να χειροκροτούν όταν έσβησαν οι φλόγες. Εκπρόσωπος του ηθοποιού επιβεβαίωσε το συμβάν.

Μέσα στον τελευταίο χρόνο ο Γκούντινγκ Τζούνιορ έχει βρει τον εαυτό του μπλεγμένο σε νομικές διαμάχες και αντιμετωπίζει έξι κατηγορίες για επίθεση σε τρία διαφορετικά περιστατικά το 2018 και το 2019. Έχει δηλώσει αθώος στις κατηγορίες. Πιο πρόσφατα κατηγορήθηκε ότι βίασε μία γυναίκα σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης το 2013.

Πηγή: Page Six, Πηγή φωτό: PRPhotos.com

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου