Thursday, 28 March, 2024

Αδιανόητη φρίκη: Γονείς τεμάχισαν την 8 μηνών κόρη τους και δήλωσαν εξαφάνιση

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η δολοφονία ενός μωρού στη Ρωσία, με υπαίτιους τους ίδιους τους γονείς του.

Η 23χρονη μητέρα, ειδικευόμενη παιδίατρος και ο 33χρονος σύζυγός της, διευθυντής εταιρείας παραγωγής μελιού, κατηγορούνται ότι τεμάχισαν την οκτώ μηνών κόρη τους!

Το μωρό πέθανε όταν ο πατέρας Yakov Maiboroda έριξε μια κλωτσιά προς τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια ενός καβγά του ζευγαριού, αλλά τελικά χτύπησε το μωρό, σύμφωνα με πηγές της ρωσικής αστυνομίας.

Το χτύπημα σκότωσε το παιδί στο διαμέρισμά τους στην πόλη Rostov-on-Don, κοντά στα δυτικά σύνορα με την Ουκρανία. Στη συνέχεια, το ζευγάρι για να αποκρύψει το έγκλημα, τεμάχισε το βρέφος με μαχαίρια και ηλεκτρική μηχανή κοπής κρέατος και έβαλε τα λείψανά του σε 13 πλαστικές σακούλες. Μετά, η 23χρονη μητέρα και γιατρός κάλεσε την αστυνομία για να δηλώσει την απαγωγή της κόρης της από άγνωστους δράστες.

«Όταν οι γονείς διαπίστωσαν ότι το παιδί δεν έδειξε σημάδια ζωής, τότε προσπάθησαν να κρύψουν το πτώμα, τεμαχίζοντάς το» είπαν οι ρωσικές αρχές.

Οι αστυνομικοί βρήκαν ίχνη αίματος στην ηλεκτρική μηχανή κρέατος και στα μαχαίρια, καθώς και 13 σακούλες με ανθρώπινα λείψανα.

«Τα υπολείμματα του σώματος του παιδιού και άλλα στοιχεία που αποδεικνύουν τη συμμετοχή τους σε ένα ιδιαίτερα σοβαρό έγκλημα βρέθηκαν στον τόπο διαμονής τους», αναφέρεται σε ανακοίνωση της επιτροπής εξιχνίασης εγκλημάτων.

Οι γείτονες είπαν ότι υπήρχαν «συνεχείς καβγάδες και εντάσεις» μετά τη μετακόμιση του ζευγαριού πριν από έξι μήνες. Την ημέρα της δολοφονίας, οι γείτονες ένιωσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι εκείνη τη στιγμή πίσω από τους τοίχους του διαμερίσματος, οι γονείς προσπαθούσαν να απαλλαγούν από το σώμα του δολοφονημένου τους μωρού.

Το ζευγάρι προφυλακίστηκε και η δίκη του έχει οριστεί στις 28 Ιουνίου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου