Friday, 19 April, 2024

Αποκεφάλισαν Κροάτη όμηρο οι τζιχαντιστές (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αποκεφάλισαν Κροάτη όμηρο οι τζιχαντιστές (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ)

Με μια φωτογραφία του αποκεφαλισμένου πτώματός του, οι τζιχαντιστές έδωσαν τέλος στο θρίλερ με τον Κροάτη όμηρο Τόμισλαβ Σάλοπεκ.
Η μακάβρια φωτογραφία δείχνει το κομμένο κεφάλι του Σάλοπεκ που έχουν τοποθετήσει στην πλάτη του. Δίπλα στο ματωμένο πτώμα του είχαν τοποθετήσει την ασπρόμαυρη σημαία τους, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν κυκλοφορήσει το βίντεο του αποκεφαλισμού.

apokefalismos

Μόλις την περασμένη εβδομάδα είχε δοθεί στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο ο 30χρονος Κροάτης ικέτευε για τη ζωή του σε ένα ανατριχιαστικό μήνυμα. “Το όνομά μου είναι Τόμισλαβ Σάλοπεκ, είμαι 30 ετών και κατάγομαι από την Κροατία. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά.

“Θέλουν να με ανταλλάξουν με τις μουσουλμάνες γυναίκες που φυλακίστηκαν στην Αίγυπτο. Το θέμα πρέπει να έχει διευθετηθεί μέσα σε 48 ώρες διαφορετικά οι στρατιώτες του Wilyat Sina θα με σκοτώσουν”.

Οι τζιχαντιστές κρατούσαν όμηρο τον Τόμισλαβ Σάλοπεκ από τις 22 Ιουλίου μετά την απαγωγή του ενώ πήγαινε στη δουλειά του. Εργαζόταν ως τοπογράφος σε εταιρεία αυτοκινήτων που ανήκει στη γαλλική εταιρεία Compagnie Generale de Geophysique.

Πηγή: Dailymail

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου