Thursday, 28 March, 2024

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και σκότωσε κατά λάθος τη μητέρα της

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η 44χρονη Tammy ‘Jojo’ Johnson από το Οχάιο κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ μικρού μήκους “Real Women/Real Stories”.

Όπως είπε, όταν ήταν παιδί κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τα ξαδέρφια της για πολλά χρόνια και βίωσε bullying από τους συμμαθητές της στο σχολείο. Σε ηλικία 12 ετών έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, καθώς πίστευε στη μετενσάρκωση και ήλπιζε ότι βάζοντας τέλος της ζωής της θα “ξεκινούσε από την αρχή”. Όμως, εκείνη τη στιγμή, πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τη μητέρα της!

“Ήμασταν μόνο εγώ και η μαμά μου. Ο μπαμπάς μου πέθανε όταν ήμουν τριών ετών. Θα έλεγα ότι ήμασταν αρκετά δεμένες. Υπήρχαν φυσικά διαφωνίες μητέρας-κόρης αλλά ήμασταν πολύ κοντά”, είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: “Δεν το είπα στη μαμά μου γιατί προσπαθούσα να την προστατεύσω. Με αγαπούσε. Έκανε τα πάντα για μένα. Τα ξαδέρφια μου με απείλησαν ότι αν έλεγα κάτι, θα με έπαιρναν από τη μαμά μου. Φοβόμουν ότι αυτά που μου έκαναν, θα τα έκαναν και στον ανιψιό μου”. Η 44χρονη, που σήμερα είναι μητέρα τριών παιδιών, πυροβόλησε πολλές φορές, και σκότωσε κατά λάθος τη μητέρα της, που εκείνη την ώρα κοιμόταν στον καναπέ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου