Wednesday, 24 April, 2024

Αφγανιστάν: Η 23χρονη πεζοναύτης που πήγε να βοηθήσει και έπεσε νεκρή

Μια συγκινητική φωτογραφία ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram η 23χρονη πεζοναύτης Νικόλ Τζι λίγο πριν πέσει νεκρή

από τη διπλή τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο της Καμπούλ στο Αφγανιστάν.
Η νεαρή πεζοναύτης φαίνεται στη φωτογραφία να κρατά στην αγκαλιά της ένα ξυπόλητο παιδάκι στο αεροδρόμιο της Καμπούλ και να το κοιτάζει γλυκά. Η φωτογραφία με τη λεζάντα «Αγαπώ τη δουλειά μου» συγκίνησε τους χρήστες των social media και μάζεψε πάνω από 150.000 likes.
Ωστόσο η ηρεμία που αποπνέει η φωτογραφία, δεν προμήνυε με τίποτα αυτό που θα ακολουθούσε. Η νεαρή κοπέλα ήταν ένα από τα 13 θύματα της επίθεσης των τζιχαντιστών που χτύπησαν το αεροδρόμιο. Η τύχη του παιδιού είναι άγνωστη όπως και η τύχη των γονιών του.
Η άτυχη Νικόλ είχε σταλεί στην Καμπούλ για να βοηθήσει τους πολίτες να εκκενώσουν την πρωτεύουσα. Φίλοι και συγγενείς την χαρακτήρισαν «έξυπνη και δυνατή», ενώ δε φοβήθηκε λεπτό να ενταχθεί στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ. Είχε διακριθεί κατά την εκπαίδευσή της ως πεζοναύτης, αποφοιτώντας με έναν από τους υψηλότερους βαθμούς και είχε συμμετάσχει και σε προηγούμενη αποστολή στο Κουβέιτ.
Της άρεσε η γυμναστική και τα ταξίδια, ενώ είχε επισκεφτεί και την Ελλάδα το καλοκαίρι.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου