Thursday, 28 March, 2024

Βέλγιο: Και άλλο πάρτι οργίων μετά τον σάλο με τον ευρωβουλευτή

Η αστυνομία στο Βέλγιο αναγκάστηκε να διαλύσει δεύτερο πάρτι οργίων λίγες ημέρες μετά τον σάλο
που ξέσπασε με τον ευρωβουλευτή, ο οποίος συμμετείχε σε κάτι ανάλογο.
Το συγκεκριμένο πάρτι έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής σε σπίτι στην πόλη Paal στο Βέλγιο και συμμετείχαν δέκα άτομα, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, όταν είδαν μέσα από το παράθυρο ανθρώπους με «ελάχιστα ρούχα».

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι, οι άνθρωποι που ήταν μέσα, αρχικά, προσπάθησαν να αγνοήσουν το κουδούνι. Ένας από τους συμμετέχοντες στο πάρτι είχε κρυφτεί σε ντουλάπα. Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, σε όλους τους συμμετέχοντες επιβλήθηκε πρόστιμο 250€ για παραβίαση των μέτρων για τον κορoνoϊό.

Σάλος με τον Ούγγρο ευρωβουλευτή
Υπενθυμίζεται ότι αυτό είναι το δεύτερο σεξ πάρτι που διαλύει η Αστυνομία μέσα σε λίγες μέρες.

Την προηγούμενη Παρασκευή η αστυνομία έπιασε στα πράσα 25 άτομα που συμμετείχαν σε πάρτι εν μέσω lockdown, σε ένα δωμάτιο πάνω από μπαρ στο κέντρο των Βρυξελλών.
Η υπόθεση τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας κυρίως για το γεγονός ότι ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο ευρωβουλευτής του κόμματος Όρμπαν, Γιόζεφ Ζάγιερ, καθώς και διπλωμάτες.
Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη αντανακλαστική αντίδρασή του Ζάγιερ Γιόζεφ ήταν, ενώ η αστυνομία ήταν απασχολημένη με το υπόλοιπο πλήθος, να ανέβει στο παράθυρο, να βγει έξω και στη συνέχεια μέσω της υδρορροής να βγει στο δρόμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ίδιος θα μπορούσε να έχει χαθεί στην πόλη, ωστόσο ένας περαστικός είδε την διαφυγή του και πρόλαβε να ειδοποιήσει την αστυνομία. Τελικώς συνελήφθη με ναρκωτικά στο σακίδιό του τα οποία ο ίδιος είπε πως δεν γνώριζε πώς βρέθηκαν εκεί. Η Αστυνομία τον συνόδευσε στο σπίτι του έτσι ώστε να τους δείξει το διπλωματικό διαβατήριό του. Ο Ζάγιερ παραιτήθηκε παραδεχόμενος το ατόπημά του και ζητώντας από τους ψηφοφόρους του να τον κρίνουν για την μέχρι τώρα πορεία του.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου