Friday, 19 April, 2024

Βίαζε την κόρη του επί 14 χρόνια και μετά την ανάγκαζε να κοιμάται μέσα σε ένα κουτί

Και όλα αυτά με την ανοχή της μητέρας

Σάλο έχει προκαλέσει στην Αυστραλία η υπόθεση της φρικτής κακοποίησης ενός κοριτσιού από τον πατέρα της με την ανοχή της μητέρας στο Σίδνεϊ.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας βίαζε από τα πέντε της χρόνια την κόρη του, ενώ για να μην μπορέσει το παιδί να ξεφύγει το κλείδωνε είτε σε μια καλύβα είτε την περικύκλωνε με συρματοπλέγματα. Ο δράστης μάλιστα, παραιτήθηκε από τη δουλειά του, ώστε να προπονήσει τα παιδιά του για να τα κάνει ικανά να αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σύμφωνα με τα έγγραφα της δικογραφίας, το κορίτσι βιάστηκε για πρώτη φορά όταν ήταν πέντε ετών, την ώρα που η μητέρα της βρισκόταν στο μαιευτήριο για να γεννήσει το νεότερο αδερφάκι της. Από τότε και για 14 χρόνια ζούσε έναν απίστευτο εφιάλτη, με την ίδια της τη μητέρα πολλές φορές να την αναγκάζει να ικανοποιεί τις σεξουαλικές ορέξεις του πατέρα-βιαστή, δίνοντάς της μάλιστα συμβουλές για το πώς θα πρέπει να συμπεριφέρεται ώστε να τον ικανοποιεί σεξουαλικά. Στα 8 της έδωσε την εξής συμβουλή: «Είναι καλύτερα όταν βγάζεις ήχους ικανοποίησης. Αυτό θα το κάνει πιο ωραίο και για σένα και τον μπαμπά».

Στα 10 του, το κορίτσι αναγκάστηκε να επιδοθεί σε σεξουαλικές πράξεις με το πατέρα της επειδή ήταν η Ημέρα του Πατέρα! Μάλιστα, καταθέτοντας πια στο σώμα, είπε ότι κάθε φορά που την ανάγκαζαν οι γονείς να έρχεται σε σεξουαλική επαφή με τον πατέρα της, εκείνος την προσφωνούσε «καλό κορίτσι».

Οι περισσότεροι βιασμοί γίνονταν σε μια καλύβα στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας όπου το κορίτσι πολλές φορές έμενε για ώρες δεμένο, χωρίς φαγητό. Εκεί, κοιμόταν στο τσιμεντένιο πάτωμα, ενώ όταν μεγάλωσε, ο πατέρας την κλείδωνε μέσα σε ένα κουτί το οποίο προοριζόταν για αποθηκευτικός χώρος αθλητικών ειδών. Μάλιστα, πολλές φορές, από μια ηλικία κι έπειτα, την παρενοχλούσε και με βοηθήματα, τα οποία ήταν εργαλεία που είχε στην αποθήκη.

Όταν πια έκλεισε τα 17 επιχείρησε να αυτοκτονήσει και τότε κλείστηκε σε ψυχιατρική κλινική, ενώ λίγους μήνες μετά (είχε γίνει πλέον 18) που οι γιατροί της έδωσαν εξιτήριο, εκείνη αρνήθηκε να βγει και να πάει σπίτι, αλλά ταυτόχρονα δεχόταν απειλές από τον πατέρα της. Κι έτσι, αποκάλυψε τη φρίκη που ζούσε επί 14 χρόνια μέσα στην οικογενειακή εστία.

Όταν το 2011, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι-κολαστήριο, ανακάλυψαν στον τοίχο της καλύβας, ίχνη από νυχιές, όταν το κορίτσι προσπαθούσε να σκάψει με τα χέρια της για να ξεφύγει.

Στη δίκη που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, ο πατέρας κρίθηκε ένοχος για 73 κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα σεξουαλικής και όχι μόνο, κακοποίησης παιδιού και η μητέρα για 13. Η ποινή για το ζευγάρι θα ανακοινωθεί τον προσεχή Σεπτέμβρη.

athensvoice.gr
Βίαζε την κόρη του επί 14 χρόνια και μετά την ανάγκαζε να κοιμάται μέσα σε ένα κουτί

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου