Friday, 19 April, 2024

Βραζιλία: Άγρια δολοφονία 31χρονου με μαχαίρι, από δύο γυναίκες

Ένα απερίγραπτο περιστατικό βίας που κατέληξε στη δολοφονία ενός 31χρονου ξεναγού από δύο γυναίκες, στη Βραζιλία, κατέγραψε η κάμερα

Ο 31χρονος ξεναγός την ώρα που επέστρεφε από τη δουλειά του, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, έπεσε θύμα ληστείας από δύο γυναίκες πάνω σε μηχανή.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, που προήλθε από κάμερα ασφαλείας, οι δύο γυναίκες πλησίασαν τον Ντανιέλ Μασκαρένας ντα Σίλβα και τον απείλησαν με όπλο για να τους δώσει την τσάντα του. O άνδρας έδωσε την τσάντα του υπό την απειλή όπλου. Στη συνέχεια του ζήτησαν να δώσει και ό,τι είχε στις τσέπες του. Τη στιγμή λοιπόν που παρέδιδε στην συνοδηγό με το όπλο τα προσωπικά του αντικείμενα, ο 31χρονος επιχείρησε να της αποσπάσει το όπλο. Εκείνη τη στιγμή όμως η οδηγός, η οποία είχε μαχαίρι, του επιτέθηκε για να υπερασπιστεί τη συνεργό της.

Μετά από αλλεπάλληλες μαχαιριές και τη σθεναρή αντίσταση του 31χρονου, η συμπλοκή λήγει και ο άνδρας, εμφανώς τραυματισμένος, παίρνει την τσάντα του πίσω… αλλά εμφανίζονται άλλοι δύο άντρες που παραμένει άγνωστο αν αυτοί τον αποτελείωσαν… Βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο 31χρονος βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα, έξω από νοσοκομείο στο οποίο έφτασε με βαριά τραύματα.

Μετά από μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου