Thursday, 28 March, 2024

Βρετανία: Ζηλιάρης έστελνε ροζ βίντεο για άλλοθι πριν σκοτώσει τη μνηστή του

Βρετανία: Ζηλιάρης έστελνε ροζ βίντεο για άλλοθι πριν σκοτώσει τη μνηστή του
Ζηλιάρης άνδρας έστειλε “ροζ” βίντεο και πολύ προσωπικές φωτογραφίες της συντρόφου του στην οικογένεια και τα αφεντικά της θέλοντας να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι η γυναίκα είχε κάποιον παρανοϊκό θαυμαστή που την κατεδίωκε ώστε να είναι εν τέλει εκείνος που τη σκότωσε στο ξύλο, όπως έγινε γνωστό στη δικαστική αίθουσα. Ο 49χρονος Μαρκ Μπράντφορντ κατηγορείται ότι διένειμε βίντεο του ίδιου με την 32χρονη Κέιλι Ντάνινγκ να κάνουν σεξ από κλεμμένο δικό της κινητό, θέλοντας να το κάνει να φανεί ότι η γυναίκα είχε έναν άγνωστο εχθρό. Λίγο πριν από τον θάνατό της, ο Μπράντφορντ φέρεται να έστειλε ανώνυμα μηνύματα στην ίδια όπου την εκφόβιζε και την απειλούσε λέγοντας ότι “θα σε γ@@@σω πολύ”.

Ο Μπράντφορντ “δημιουργούσε την ψευδαίσθηση ότι η Ντάνινγκ είχε έναν καταδιώκτη ή εχθρό προτού σκοτώσει την 32χρονη καθαρίστρια σε μια άγρια και βάρβαρη επίθεση στο σπίτι του στο Πόρτσμουθ του Χάμσάιρ τον Δεκέμβριο του 2019. Εικάζεται ότι είχε κάνει πρόταση γάμου στη γυναίκα το ίδιο βράδυ.
Το κινητό της γυναίκας είχε χαθεί τον Οκτώβριο του 2018. Λίγο μετά, προσωπικά βίντεο εστάλησαν στα αφεντικά της στην εταιρεία καθαρισμού όπου εργαζόταν. Τα βίντεο είχαν σταλεί από το κινητό της που είχε κλαπεί και είχε αναφερθεί στην αστυνομία. Ο εισαγγελέας είπε ότι η αστυνομία δεν μπορούσε να βρει σ’ εκείνο τα στάδιο ποιος ήταν υπεύθυνος. Τώρα ξέρουμε ποιος ήταν, ήταν ο άνδρας που τη σκότωσε, ο Μαρκ Μπράντφορντ”. Όπως έγινε γνωστό, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2019, ενώ η Ντάνινγκ και ο Μπράντφορντ συγκατοικούσαν, εκείνη άρχισε να δέχεται καταχρηστικά, απειλητικά και δυσάρεστα μηνύματα από άλλο τηλέφωνο.

Στο μεταξύ, βίντεο με εκείνη και τον σύντροφό της να κάνουν σεξ εστάλησαν στα τηλέφωνα των προϊσταμένων της και την οικογένειά της. Η Ντάνινγκ είχε αναστατωθεί και ταραχθεί πολύ με αυτά τα μηνύματα. Φωτογραφίες της με τα εσώρουχα είχαν σταλεί σε μέλη της οικογένειάς της. Ο εισαγγελέας τόνισε ότι και τα δύο τηλέφωνα είχαν χρησιμοποιηθεί από τον Μπράντφορντ για να παραπλανήσει τη γυναίκα ότι κάποιος άλλος έστελνε τα μηνύματα. Η γυναίκα είχε συγκλονιστεί και της χορηγήθηκαν αντικαταθλιπτικά μετά την ταραχή που είχε λάβει με τα απειλητικά μηνύματα. Ο Μπράντφορντ όταν ρωτήθηκε από την αστυνομία προσπάθησε να παρουσιαστεί ως θύμα λέγοντας ότι και αυτός είχε λάβει απειλητικά μηνύματα. Είπε μάλιστα στην αστυνομία ότι είχε καλέσει τον έναν αριθμό και άκουσε φωνές στην άλλη άκρη της γραμμής. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο άνδρας μάλλον είχε σχεδιάσει τον φόνο με έναν απαίσιο τρόπο λόγω της συνέπειας με την οποία τόσους πολλούς μήνες δημιουργούσε την εντύπωση ότι κάποιος άλλος προσπαθούσε να κάνει την Κέιλι και την οικογένειά της να ταραχθούν τόσο.

Ο άνδρας είχε πει στην αστυνομία πριν από τον φόνο ότι κάποιος άλλος έμπαινε στο διαμέρισμά του ενώ αυτός δεν ήταν εκεί. Μέρες πριν από τον θάνατό της, είχε σταλεί μήνυμα στο αφεντικό της όπου έγραφε ότι “η Κέιλι δεν θα εργαζόταν πια εκεί μετά τα Χριστούγεννα”. Έστησε ακόμη και ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook με το όνομα της Ντάνινγκ χρησιμοποιώντας το κλεμμένο κινητό της τον Νοέμβριο του 2018. Η γυναίκα βρέθηκε γυμνή νεκρή στο κρεβάτι της έπειτα από βίαιη επίθεση. Το επόμενο πρωινό ο Μπράντφορντ έφυγε στις 5 το πρωί από το διαμέρισμα και όταν επέστρεψε κάλεσε την Άμεση Δράση προσποιούμενος ότι μόλις είχε ανακαλύψει το πτώμα. Συνελήφθη το ίδιο βράδυ. Ο Μπράντφορντ αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου