Thursday, 25 April, 2024

Βρετανία: Ομοφυλόφιλος ξανάγινε πατέρας, με σύντροφο τον πρώην της κόρης του

Ο πρώτος ομοφυλόφιλος πατέρας της Βρετανίας έγινε ξανά μπαμπάς. Αυτή τη φορά, έχοντας ως σύντροφο, τον πρώην φίλο της κόρης του.

Ο πολυ-εκατομμυριούχος Μπάρι Ντρούιτ -Μπάρλοου (Barrie Drewitt-Barlow), 50 ετών, είναι τώρα έτοιμος να παντρευτεί τον 25χρονο Σκοτ Χάτσινσον (Scott Hutchison), μετά τον ερχομό του παιδιού τους, ενός κοριτσιού, μέσω παρένθετης μητέρας.

Ο 50χρονος, πλήρωσε την παρένθετη μητέρα 77.000 δολάρια για να γεννήσει τη μικρή Βαλεντίνα Γουίλοου (Valentina Willow) στις ΗΠΑ. Το μωρό γεννήθηκε ένα μήνα πρόωρα και ζυγίζει μόλις 2,26 κιλά, με τον πετυχημένο επιχειρηματία να δηλώνει πανευτυχής.
Ο Μπάρι, που κατάγεται από το Έσεξ, αλλά τώρα ζει στις ΗΠΑ, ξεκίνησε μια σχέση με τον πρώην προσωπικό του βοηθό, Σκοτ, ο οποίος έβγαινε με την κόρη του, Σάφρον.

Ο εκατομμυριούχος και ο τότε σύζυγός του Τόνι, έγραψαν ιστορία το 1999 όταν μια άλλη παρένθετη μητέρα, γέννησε τα δίδυμα Σάφρον και Ασπεν και κέρδισαν μια νομική μάχη, μετά από την οποία έγιναν το πρώτο ζευγάρι ομοφυλοφίλων που καταγράφηκαν ως γονείς.

Η μικρή Βαλεντίνα
Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1987 και απέκτησε τεράστια περιουσία, μέσω μιας σειράς επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, στην οποία περιλαμβάνεται και μια παγκόσμια εταιρεία ιατρικής έρευνας. Τώρα ζουν σε ένα αρχοντικό δέκα υπνοδωματίων στη Φλόριντα, αξίας 6 εκατομμυρίων λιρών. Αν και οι Μπάρι και Τόνι χώρισαν, ζουν ακόμα μαζί και μοιράζονται το σπίτι με τον Σκοτ. Λένε ότι ζουν ως «μπαμπάς, μπαμπάκας και πατέρας» με τα παιδιά σε μια «πολύ εξελιγμένη οικογενειακή οργάνωση του 21ου αιώνα». Σχετικά με τη γέννηση του τελευταίου του παιδιού, ο Μπάρι είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε εξαντλημένοι και πανευτυχείς. Είμαι ενθουσιασμένος, κι ο Σκοτ το ίδιο, και ο Τόνι θα είναι θείος». Το μωρό πήρε το όνομά του από τον αγαπημένο χαρακτήρα του πατέρα της, από την τηλεοπτική εκπομπή «RuPaul’s Drag Race». Ο επιχειρηματίας και ο Τόνι, δήλωσαν ότι συνειδητοποίησαν ότι δεν ταίριαζαν πλέον ως σύζυγοι «αλλά ήταν ακόμη αφοσιωμένοι μπαμπάδες» και τώρα «έχουν χωρίσει φιλικά».

«Ήταν περίεργο όταν η Σάφρον γνώρισε για πρώτη φορά τη Βαλεντίνα. Μου πέρασε στο μυαλό ότι αυτό θα μπορούσε να ήταν το μωρό της με τον Σκοτ και το εγγόνι μου», εξομολογείται ο Μπάρι. «Δεν ήταν ακριβώς η σωστή σύνδεση μεταξύ τους. Ήταν πάντα καλύτεροι ως φίλοι παρά ως ζευγάρι. Ήταν καταπληκτική, τώρα είναι η βασίλισσα μου και η Βαλεντίνα είναι η πριγκίπισσα μας», συνεχίζει. Ο ίδιος, μαζί με τον σύντροφό του Σκοτ, βρίσκονταν στη Φλόριντα, όταν η παρένθετη μητέρα ήρθε σε επαφή μαζί τους για να τους πει ότι την έπιασαν οι πόνοι και ότι ξεκινούσε ο τοκετός.

Το ζευγάρι–μαζί και η Σάφρον-έκαναν κράτηση για μια πτήση που αργότερα ακυρώθηκε και δεν υπήρχαν περισσότερες θέσεις στο επόμενο αεροπλάνο. Στη συνέχεια, έλαβαν μια φωτογραφία της μικρής Βαλεντίνα και δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Μια άλλη οικογένεια προσφέρθηκε γενναιόδωρα να ανταλλάξει εισιτήρια μαζί τους στο επόμενο αεροπλάνο. «Τι λαμπρή χειρονομία! Ανταλλάξαμε ευχαρίστως τα εισιτήρια πρώτης κατηγορίας με τις τρεις φθηνότερες διάσπαρτες θέσε0ις στο αεροπλάνο. Hμασταν τόσο ευγνώμονες. Σε αυτό το σημείο, θέλαμε απλώς να φτάσουμε στο κορίτσι μας, που ήταν χιλιάδες μίλια μακριά», ανέφερε ο κατενθουσιασμένος Μπάρι. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, έφεραν μαζί τους βρεφικά ρούχα, αξίας 50.000 λιρών, σε μια τσάντα Louis Vuitton και πήγαν κατευθείαν στο νοσοκομείο. «Ήταν απίστευτα συναισθηματική η στιγμή της συνάντησης», θυμάται ο Μπάρι. Το ζευγάρι σχεδιάζει τώρα να παντρευτεί σε μια πλούσια τελετή το επόμενο καλοκαίρι, μετά την ολοκλήρωση του διαζυγίου του Μπάρι από τον Τόνι. Εν τω μεταξύ, το ζευγάρι, σχεδιάζει ήδη να αποκτήσει δύο ακόμη μωρά, καθώς αρχικά ήθελαν τρίδυμα.
Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου