Thursday, 28 March, 2024

Βρετανός κατασπαράχθηκε από καρχαρία στην Αυστραλία

Παγκόσμιο σοκ προκάλεσε ο τραγικός θάνατος του νεαρού Βρετανού που κατασπαράχθηκε από καρχαρία σε παραλία της Αυστραλίας.

Ο 35χρονος Σίμον Νέλιστ, ο οποίος ήταν έμπειρος εκπαιδευτής καταδύσεων, δέχτηκε επίθεση από έναν καρχαρία 4,5 μέτρων την ώρα που προπονούνταν στην περιοχή «Buchan Point» για να λάβει μέρος σε αγώνες τις επόμενες ημέρες.

Αυτόπτης μάρτυρας, που είδε καρέ καρέ την επίθεση του καρχαρία στον νεαρό άνδρα, κατέγραψε με τα κινητό τους τις εφιαλτικές στιγμές του προπονητή, με το βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Μάλιστα πως περιγράφει η «Mirror», στο σημείο βρέθηκαν και άλλοι δύο αυτόπτες μάρτυρες με τον έναν να κάνει εμετό μην αντέχοντας την φρίκη που έβλεπαν μπροστά στα μάτια τους. Η θάλασσα είχε βαφτεί κόκκινη από το αίμα του 35χρονου, ενώ εκείνος πάλευε να ξεφύγει από τα σαγόνια του καρχαρία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Σίμον ο οποίος λάτρευε τον ωκεανό, κατέληξε ακαριαία, καθώς υπέκυψε στα τραύματά του και ανασύρθηκε νεκρός από τους διασώστες. Στην Αυστραλία επικρατεί αναστάτωση, καθώς πρόκειται για τον πρώτο θάνατο που καταγράφηκε από επίθεση καρχαρία στο Σίδνει από το 1963, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να δώσει εντολή να κλείσουν προς το παρόν αρκετές παραλίες προκειμένου να υπάρξουν άλλα θύματα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου