Friday, 19 April, 2024

Γαλλία: Σκυλιά κατασπάραξαν 29χρονη έγκυο

Η σωρός μιας εγκύου, που της επιτέθηκαν σκυλιά, βρέθηκε το Σάββατο σε ένα δάσος στο Αιν, όπου είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της

την ίδια ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη κυνήγι με κυνηγόσκυλα, έγινε σήμερα γνωστό από την εισαγγελία του Σουασόν.
Την φρικτή εικόνα που αντίκρισε όταν βρήκε την 29χρονη έγκυο σύζυγό του Ελίσα Πιλασκί μετά τη φονική επίθεση από κυνηγόσκυλα σε δάσος του Άιν της Γαλλίας περιέγραψε ο συζυγός της.
Όπως είπε κλαίγοντας στο γαλλικό κανάλι BFM η Ελίσα ήταν «τελείως γυμνή και την είχαν δαγκώσει παντού». Μάλιστα περιέγραψε πώς είδε κάτι που αρχικά του φάνηκε κορμός και στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι ήταν το στομάχι της γυναίκας του.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι την επίθεση σε βάρος της γυναίκας του έκαναν κυνηγόσκυλα που βρίσκονταν στην περιοχή στην οποία εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη. Ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την έρευνα επιβεβαίωσε ότι η 29χρονη είχε καλέσει τον σύζυγό της πριν την επίθεση και του είχε πει ότι είχε συναντήσει «μια ομάδα απειλητικών σκυλιών».
«Δείγματα DNA ελήφθησαν από τουλάχιστον 90 σκυλιά (άλλες πηγές αναφέρουν λιγότερα) από εκείνα που ανήκαν στο θύμα», το οποίο είχε συνολικά πέντε, όπως και από άλλα «που συμμετείχαν στο κυνήγι (…) το οποίο είχε οργανωθεί σε κοντινή περιοχή», σύμφωνα με την εισαγγελία.
Στόχος είναι «να ταυτοποιηθεί το ή τα σκυλιά που τη δάγκωσαν» συνεχίζει η εισαγγελία, διευκρινίζοντας ότι τα δαγκώματα έγιναν «πριν και μετά θάνατον».
Η 29χρονη έγκυος από το Μπεάρν τηλεφώνησε στον σύζυγό της προκειμένου, όπως εκείνος είπε, «να του πει για την παρουσία απειλητικών σκυλιών», που την είχαν προσεγγίσει, ενώ εκείνη «είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της», σύμφωνα με την εισαγγελία.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που πραγματοποίησε τη νεκροτομή στη σορό της 29χρονης η άτυχη γυναίκα πέθανε από την ακατάσχετη αιμορραγία που της προκάλεσαν τα δαγκώματα στα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι από τα σκυλιά.
Η Γαλλική Ένωση Κυνηγών από την πλευρά της αρνείται ότι μπορεί να εμπλέκονται κυνηγόσκυλα στο τραγικό περιστατικό. «Τα σκυλιά αυτά έχουν εκπαιδευτεί να κυνηγούν ένα συγκεκριμένο θήραμα και να υπακούν τον άνθρωπο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. *Τώρα αν κρύβεται κάτι άλλο και υπαίτιος είναι ο σύζυγος θα δείξει…
in.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου