Friday, 19 April, 2024

Γερμανία: Άνδρας μαχαίρωσε 7 φορές 33χρονη, που επέβαινε μαζί με τα παιδιά της σε λεωφορείο

Μπροστά στα μάτια των δύο κοριτσιών της, μία 33χρονη γυναίκα δέχθηκε επτά μαχαιριές από έναν άγνωστο άνδρα στο Βερολίνο, την στιγμή που η ίδια επέβαινε σε λεωφορείο μαζί με τα παιδιά της.

Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη την Τρίτη, με τις Αρχές, όπως γράφει η εφημερίδα «Bild», να προχωρούν την Παρασκευή στη σύλληψη ενός υπόπτου.

Η μητέρα τραυματίστηκε σοβαρά μπροστά στα μάτια των ανήλικων κοριτσιών της, 9 και επτά χρονών.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τρίτης, όταν η 33χρονη Βερολινέζα με τις δύο κόρες της επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο «Leopoldplatz» στη συνοικία Βέντινγκ.

Ο δράστης βρισκόταν ήδη στο λεωφορείο, όταν ξαφνικά, στη συνοικία Gesundbrunnen, πήγε προς το θύμα παραμερίζοντας τα δύο παιδιά της και με το μαχαίρι του τραυμάτισε τη γυναίκα συνολικά επτά φορές.

Οι επιβάτες έσπευσαν να την βοηθήσουν, με τον δράστη να βρίσκει την ευκαιρία να κατέβει από το λεωφορείο στη στάση Nauener Straße και να γίνεται «καπνός». 

Η Εισαγγελία του Βερολίνου επιβεβαίωσε τα όσα δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα «Bild» σήμερα, Παρασκευή.

Ο Sebastian Buechner, εκπρόσωπος Τύπου της Εισαγγελίας, δήλωσε ότι ο ύποπτος συνελήφθη το ξημέρωμα της Παρασκευής στην περιοχή Wieding του Βερολίνου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Bild, είναι πιθανό να υπάρχει σχέση μεταξύ του υπόπτου και του θύματος. Η 33χρονη υποβλήθηκε σε δεκάωρη επέμβαση καθώς έφερε σοβαρά τραύματα στην καρδιά, τους πνεύμονες και το στομάχι, ενώ εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, έχοντας διαφύγει ωστόσο τον κίνδυνο, όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου