Thursday, 25 April, 2024

Γκουρού… πολυτελείας έκλεψε πάνω από 1.000.000 δολάρια από πρώην σύζυγο σταρ του ΝΒΑ

Μία απατεώνισσα που εμφανίζεται ως γκουρού πολυτελείας καταχράστηκε πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια
από την πρώην σύζυγο του σταρ του ΝΒΑ, Τζέισον Κιντ. Τα χρήματα προήλθαν από τον λογαριασμό που είχε για να στείλει τα παιδιά της στο κολέγιο, σύμφωνα με τους εισαγγελείς του Μανχάταν.

Η Tracii Show-Hutsona, που στα social media χρησιμοποιεί τα ονόματα “traci boss” και “the official breakfast b-ch”, συνάντησε την Joumana Kidd, 48 ετών, το 2015.

Την προσέλαβε τότε για να είναι προσωπικός βοηθός της στην Καλιφόρνια, σύμφωνα με την ποινική καταγγελία που κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν. Η Hutsona μπορούσε να προμηθεύσει πελάτες με πολυτελή οχήματα, ιδιωτικά αεροπλάνα και πακέτα διακοπών μέσω της εταιρείας της, Elite Lux Life, ανέφεραν οι εισαγγελείς. Λίγο μετά την έναρξη της δουλειάς της Hutsona για τη Joumana, έβαλε σε δράση το… μεγάλο κόλπο.

Άρχισε να μεταφέρει μεγάλα ποσά πρώτα από τον τραπεζικό λογαριασμό του θύματος σε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου για το κολέγιο των παιδιών και μετά από εκεί, σε λογαριασμούς που ελέγχονται από την Hutsona. Η Hutsona χρησιμοποίησε επίσης πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες που συνδέονται με τους λογαριασμούς της Joumana για να χρηματοδοτήσει ταξίδια σε νυχτερινά κέντρα και διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία και να αγοράσει κοσμήματα και άλλα είδη πολυτελείας.

Η ύποπτη προσπάθησε να καλύψει την κλοπή αφού απολύθηκε το 2019 στέλνοντας ένα ψευδεπίγραφο «συμβολαιογραφικό» έγγραφο σε μια τράπεζα της Νέας Υόρκης που φέρεται να δείχνει ότι της δόθηκε πληρεξούσιο για τους τραπεζικούς λογαριασμούς του θύματος της, ανέφεραν δικαστικά έγγραφα. Η Hutsona καταδικάστηκε το 2008 για την κλοπή από ένα ιαπωνικού γραφείου προσωπικού και αντιμετωπίζει κατηγορίες για απάτη και κλοπή ταυτότητας. Η Τζουμάνα Κιντ πήρε διαζύγιο από τον σταρ του ΝΒΑ το 2007.

Πηγή: NY POST

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου