Saturday, 20 April, 2024

Γκόρντον Ράμσεϊ: Θύμα σεξουαλικών επιθέσεων η κόρη του

Δύο σεξουαλικές επιθέσεις δέχθηκε σε ηλικία 18 ετών η κόρη του Γκόρντον Ράμσεϊ, Χόλι, με αποτέλεσμα να πάσχει από διαταραχή μετατραυματικού στρες

και για τρεις μήνες να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Τα παραπάνω αποκάλυψε η ίδια, μιλώντας στο podcast 21 & Over.
Η 21χρονη σήμερα κόρη του Γκόρντον Ράμσεϊ ανέφερε ότι το μετατραυματικό στρες που βίωνε συνδεόταν με δύο σεξουαλικές επιθέσεις που βίωσε όταν ήταν σε ηλικία 18 ετών. «Πήγα στο πανεπιστήμιο, σπούδασα σχέδιο μόδας και μου άρεσε. Αλλά από το δεύτερο εξάμηνο του πρώτου έτους επηρεάστηκα από το PTSD και δεν είχα ιδέα ότι συνέβαινε αυτό. Έβγαινα πολύ, έλειπα από το μάθημα γιατί ήμουν έξω. Δεν απολάμβανα τον εαυτό μου. Δούλευα πολύ. Το PTSD ήταν αποτέλεσμα δύο σεξουαλικών επιθέσεων που είχα όταν ήμουν 18» είπε στο podcast 21 & Over, η κόρη του διάσημου σεφ.
Και πρόσθεσε: «Για έναν χρόνο δεν το είπα σε κανέναν. Το έθαψα σε ένα κουτί στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκα με PTSD είχα άγχος και κατάθλιψη. Από τότε, έχω κάνει θεραπεία. Είναι μπερδεμένο ακόμα και προσπαθώ να πάρω τον έλεγχο της ζωής μου και να τη χρησιμοποιήσω για να κάνω κάτι καλό».
Μετά το podcast η Χόλι έκανε σχετική ανάρτηση στο Instagram και έγραψε στους followers της: «Ουαου… Ελπίζω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να σπάμε το στίγμα που περιβάλλει την ψυχική υγεία… Το να ζητάς βοήθεια δεν είναι μόνο το πιο γενναίο πράγμα που μπορείς να κάνεις, αλλά είναι επίσης το πρώτο σου βήμα για να φτάσεις σε έναν πιο ευτυχισμένο και πιο υγιή δρόμο».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου