Friday, 19 April, 2024

Δίχρονο αγόρι πυροβόλησε κατά λάθος τη γιαγιά του

Το δράμα της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ συνεχίζεται. Μια γιαγιά στο Rock Hill στη Ν. Καρολίνα πυροβολήθηκε από τον δίχρονο εγγονό της κατά λάθος στην πλάτη

Μια γιαγιά στο Rock Hill στην Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ,πυροβολήθηκε από τον δίχρονο εγγονό της κατά λάθος στην πλάτη μέσα στο αυτοκίνητο.

Στο αμάξι στο οποίο οδηγούσε η θεία του αγοριού, το αγόρι βρήκε ένα περίστροφο στη θήκη του καθίσματος του συνοδηγού. Στη συνέχεια πυροβόλησε κατά λάθος τη σαραντάχρονη γιαγιά του μέσα από το κάθισμα του συνοδηγού.

«Η γυναίκα γλύτωσε. Είναι μάλλον τυχερή που χτύπησε το κάθισμα του αυτοκινήτου πρώτα γιατί επιβραδύνθηκε η δυναμική του βλήματος» δήλωσε ο αστυνόμος Mάρκ Μπόλινγκερ.

Η οικογένεια ταξίδευε μέσα από την οδό Ogden προς τη λεωφόρο Heckle, όταν οι γυναίκες ξαφνικά άκουσαν τον κρότο του όπλου. Η οδηγός γύρισε προς το πίσω κάθισμα και το αγόρι είχε το όπλο στα δύο χέρια και άρχισε να κλαίει. Τότε η γιαγιά είπε ότι ένιωσε τη σφαίρα στην πλάτη.

«Ήταν σε μια σακούλα πίσω από το κάθισμα του συνοδηγού, κατά κάποιο τρόπο το παιδί έφτασε εκεί και το πήρε. Αυτό είναι κάτι που οι αστυνομικοί το εξετάζουν μέχρι σήμερα», δήλωσε ο Μπόλινγκερ.

Η γυναίκα οδήγησε μέχρι το σπίτι ενός μέλους της οικογένειας και κάλεσε την αστυνομία. Η γιαγιά μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Καρολίνα-Μάιν στο Σάρλοτ όπου και χειρουργήθηκε χωρίς να διατρέχει κίνδυνο.

ΠΗΓΗ: wbtv.com

Δίχρονο αγόρι πυροβόλησε κατά λάθος τη γιαγιά του

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου