Friday, 19 April, 2024

Δασκάλα παρέσυρε 16χρονο μαθητή της στο σπίτι για σεξ – Η γυμνή ΦΩΤΟ την “έκαψε”

Δασκάλα παρέσυρε 16χρονο μαθητή της στο σπίτι για σεξ – Η γυμνή ΦΩΤΟ την “έκαψε”
Μία 26χρονη δάσκαλα πήρε ένα 16χρονο αγόρι στο σπίτι της και στη συνέχεια τον ανάγκασε να κάνουν σεξ σύμφωνα με την αστυνομία. Η Andee Lantz έκανε σεξ με το φερόμενο θύμα της σε δύο ή τρεις περιπτώσεις, και του έστειλε επίσης μια γυμνή φωτογραφία της, όπως ισχυρίζεται. Η Lantz, πρώην πλέον δασκάλα στο γυμνάσιο Carnegie στην κομητεία Caddo της Οκλαχόμα, κατηγορήθηκε για βιασμό νωρίτερα αυτό το μήνα και εμφανίστηκε στο δικαστήριο την περασμένη Τετάρτη. Λέγεται ότι ήρθε αντιμέτωπη με τις φήμες που άρχισαν να κυκλοφορούν στο σχολείο για ανάρμοστη σχέση με τον 16χρονο στα μέσα Νοεμβρίου. Τόσο η Lantz όσο και ο μαθητής λέγεται ότι αρνήθηκαν αρχικά τους ισχυρισμούς. Αλλά η Lantz αργότερα άρχισε να υποχωρεί και παραδέχτηκε ότι είχε φλερτάρει με τον μαθητή της. Όπως περιέγραψε γύρισαν μαζί με το αυτοκίνητό της έπειτα από έναν σχολικό αγώνα.

Όπως ανέφερε στους ανακριτές ότι το αγόρι «έσκυψε και τη φίλησε και το πράγμα προχώρησε από εκεί». Η Λάντζ οδήγησε τον 16χρονο στο σπίτι της, για την πρώτη σεξουαλική τους συνεύερεση. Την πρώτη από τους πολλαπλούς βιασμούς που τώρα κατηγορείται ότι του έκανε εις βάρος του παιδιού.

Η ηλικία συγκατάθεσης στην Οκλαχόμα είναι 16 ετών, αλλά οι ενήλικες που έχουν την εξουσία μπορούν ακόμη να κατηγορηθούν για βιασμό εφήβων άνω της ηλικίας αυτής που βρίσκονται στη φροντίδα τους. Η Susan Clark, της οποίας το παιδί φοιτά στο γυμνάσιο Carnegie, είπε στο NewsChannel9 για το πώς οι φήμες τελικά μετατράπηκαν σε ποινική κατηγορία. «Ένας από τους μαθητές κυκλοφόρησε μια γυμνή φωτογραφία της στους συμμαθητές του. Στην αρχή δεν ήξερα αν ήταν φήμη, τηλεφώνησα σε μερικές άλλες μητέρες και είπαν ότι ήταν αλήθεια. Με κάνει να αρρωσταίνω στο στομάχι μου. Ένας δάσκαλος δεν πρέπει να κάνει παρέα με μαθητή γυμνασίου, τελεία και παύλα. Δεν νομίζω ότι αυτός ο τύπος συμπεριφοράς πρέπει να είναι ανεκτός, είτε από άνδρα είτε από γυναίκα δάσκαλο» ανέφερε.

Η Λάντζ εγκατέλειψε τη δουλειά της στα μέσα Νοεμβρίου, λίγο μετά την εμφάνιση των ισχυρισμών.

Πηγή: Metro.co.uk

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου