Tuesday, 19 March, 2024

Διστακτικοί για το καλοκαίρι οι Αυστριακοί – Μόνο το 21% θέλει διακοπές στο εξωτερικό

Μόνον ένα πέμπτο (ή ποσοστό 21%) των Αυστριακών θέλουν να περάσουν τις φετινές διακοπές τους στο εξωτερικό, και σε ποσοστό 27%

θέλουν να παραμείνουν για διακοπές στη χώρα τους, όπως διαπιστώνεται σε αντιπροσωπευτική δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποίας θα δημοσιευτούν στο νέο τεύχος του εβδομαδιαίου πολιτικο-οικονομικού περιοδικού „profil” που κυκλοφορεί την Δευτέρα. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό των Αυστριακών, συγκεκριμένα ένα 39%, δεν έχουν καν οποιαδήποτε σχέδια για θερινές διακοπές, ενώ σε ποσοστό 13% δεν γνωρίζουν ακόμη εάν θέλουν να ταξιδέψουν για διακοπές.

Τα σχέδια για διακοπές δεν έχουν αλλάξει σημαντικά σε σχέση με πέρυσι, την πρώτη χρονιά της πανδημίας του νέου κορονοϊού, και αυτό δείχνει μία σύγκριση με τα αποτελέσματα ανάλογης δημοσκόπησης τον Μάιο του 2020. Οι ερωτηθέντες δήλωναν τότε, σε ποσοστό 13% ότι θα περάσουν θερινές διακοπές τους στο εξωτερικό, σε ποσοστό 31% προτιμούσαν τις διακοπές στο εσωτερικό και σε ποσοστό 46% δεν είχαν σχέδια για θερινές διακοπές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου