Friday, 19 April, 2024

Δύο αδέλφια ξεκλήρισαν την οικογένεια τους και αυτοκτόνησαν

Δύο αδέλφια πυροβόλησαν τέσσερα μέλη της οικογένειας μέσα στο σπίτι τους στο Τέξας και στη συνέχεια έστρεψαν
τα όπλα στους εαυτούς τους. Όπως αναφέρει το FOX, τα αδέλφια σχεδίαζαν για μήνες το άγριο έγκλημα. Η αστυνομία πιστεύει ότι ο Farhan Towhid, 19 ετών, και ο μεγαλύτερος αδελφός του, ο 21χρονος Tanvir Towhid, πραγματοποίησαν τη δολοφονία το Σάββατο στο σπίτι της οικογένειας στο Allen.

“Γεια σε όλους. Σκότωσα τον εαυτό μου και την οικογένειά μου», έγραψε ο Farhan σε ένα σημείωμα αυτοκτονίας. Και τα έξι θύματα της οικογένειας με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, ανακαλύφθηκαν από την αστυνομία με τραύματα από πυροβολισμούς. Εκτός από τα δύο αδέλφια νεκροί είναι οι γονείς τους, η αδελφή και η γιαγιά τους.
“Αν σκοτώσω μόνο τον εαυτό μου, θα ήταν μίζερο» γράφει ο Farhan στο σημείωμά του. “Αγαπώ την οικογένειά μου. Το λέω με ειλικρίνεια. Και γι’ αυτό αποφάσισα να τους σκοτώσω”.
Ένας φίλος του Farhan ενημέρωσε την αστυνομία σχετικά με την ασυνήθιστη ανάρτηση αυτοκτονίας που είχε δημοσιεύσει ο Farhan στο Instagram, αναφέροντας λεπτομερώς πώς αυτός και ο αδελφός του σχεδίαζαν να σκοτώσουν την οικογένεια τους και μετά να αφαιρέσουν τις ίδιες τους τις ζωές “αν δεν μπορούσαν να διορθώσουν τα πάντα”, ανέφερε η CBS DFW. Και τα δύο αδέλφια, που παρακολούθησαν το UT Austin, είχαν κατάθλιψη, ανέφερε το σημείωμα.
«Το σχέδιο ήταν απλό. Παίρνουμε δύο όπλα. Παίρνω ένα και πυροβολώ την αδελφή και τη γιαγιά μου, ενώ ο αδελφός μου σκοτώνει τους γονείς μας με το άλλο. Τότε κανονίζουμε τον εαυτό μας», έγραψε ο Farhan. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα θύματα ως τον 54χρονο πατέρα τους, Towhidul Islam, την 56χρονη μητέρα τους, Iren Islam, η δίδυμη αδελφή του Farhan, Farbin Towhid, και τέλος η 77χρονη γιαγιά τους, Altafun Nessa, η οποία είχε επισκεφθεί την οικογένεια καθώς μένει στο Μπαγκλαντές. Μάλιστα θα επέστρεφε στο σπίτι της τον επόμενο μήνα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου