Thursday, 28 March, 2024

Εικόνες ακολασίας στο μοναδικό ανοιχτό φεστιβάλ σεξ της Βρετανίας (ΦΩΤΟ)

Δημόσια όργια, γυμνά πάρτι και διαγωνισμοί… οργασμού για τους 700 επισκέπτες

Το μοναδικό φεστιβάλ swingers, ανταλλαγής συντρόφων, γνωριμίας και… οργίων σε ανοιχτό χώρο στη Βρετανία έλαβε χώρα τις προηγούμενες μέρες, κοντά σε ένα κατά τα άλλα ήσυχο χωριό της Ουαλίας, το Trellech. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι σκανδαλοθηρικές βρετανικές εφημερίδες οργίασαν, με πλήθος δημοσιευμάτων, ορισμένα εκ των οποίων συνοδεύονταν και από φωτογραφικό υλικό.

Οι οργανωτές του τριήμερου φεστιβάλ κράτησαν κρυφό το σημείο συνάντησης το οποίο αποκάλυψαν μόλις λίγες ημέρες πριν την έναρξη.

Το φεστιβάλ περιλάμβανε σκηνές κάμπινγκ με διαφορετική θεματολογία γύρω από το σeξ, σκηνές με «παιχνίδια» του σeξ, εγκαταστάσεις υδρομασάζ και πολλά ακόμη.

Το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες που μεταξύ άλλων απεικονίζουν μια γυναίκα να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με δυο άντρες, ενώ είναι δεμένη με λουριά σε μια κούνια του σeξ. Σε μια άλλη εικόνα κάποιοι ερωτοτροπούν, ενώ γύρω τους υπάρχουν επισκέπτες που τους παρακολουθούν.

«Δε μπορώ να το πιστέψω, είναι σαν να βρίσκεσαι στα γυρίσματα μιας ταινίας πορνό», λέει ο Bill από το Μάντσεστερ στη δημοσιογράφο της Sun.

«Υπάρχουν κανόνες, οπότε αν κάποιος δεν θέλει να κάνει κάτι, πρέπει να το σεβαστείς», λέει με τη σειρά του ο Wendy στην εφημερίδα. Η ρεπόρτερ τρύπωσε κρυφά στις εγκαταστάσεις του φεστιβάλ μαζί με έναν φωτογράφο, προσποιούμενοι το ζευγάρι. Η ίδια, έγινε μάρτυρας πολλών καυτών περιστατικών, όπως όταν γνώρισε τον Tony που ήταν ντυμένος κατάλληλα για ένα ρωμαϊκό όργιο, ενώ σε ένα από τα events έπρεπε όσες γυναίκες το ήθελαν να διαγωνιστούν για το ποια θα έφτασε γρηγορότερα σε οργασμό!

orgia_bret_3 swingfields5 orgia_bret_4 orgia_bret_9 orgia_bret_2 orgia_bret_1

parapolitika.gr
Εικόνες ακολασίας στο μοναδικό ανοιχτό φεστιβάλ σεξ της Βρετανίας (ΦΩΤΟ)

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου