Saturday, 20 April, 2024

Επέστρεψε στο Βελιγράδι ο Τζόκοβιτς: Τον υποδέχθηκαν σαν ήρωα οι Σέρβοι

Επέστρεψε στο Βελιγράδι ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά από τη μεγάλη ταλαιπωρία του στην Αυστραλία τις τελευταίες δέκα μέρες και εκατοντάδες Σέρβοι τον υποδέχτηκαν

με τον σπουδαίο τενίστα να γνωρίζει την αποθέωση από τους συμπατριώτες του. Ο αδερφός του τον περίμενε και αφού επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του αναχώρησαν για την περιοχή όπου διαμένει η οικογένεια.

Ο Σέρβος τενίστας μάλιστα χαιρέτησε μέσα από το αυτοκίνητό του το συγκεντρωμένο πλήθος, που κρατούσε σημαίες, φώναζε ρυθμικά το όνομά του και τραγουδούσε «είσαι ο δικός μας πρωταθλητής». Υπενθυμίζεται, ότι ο «Νόλε» απελάθηκε χθες το πρωί από τις αρχές της Αυστραλίας επειδή δεν ήταν εμβολιασμένος κατά του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να μην του επιτραπεί να αγωνιστεί στο Australian Open και να διεκδικήσει τον 21ο τίτλο της καριέρας του σε τουρνουά γκραν σλαμ.

Η πλειοψηφία των Αυστραλών ήθελαν να φύγει ο Σέρβος «αστέρας» του τένις, ο οποίος είναι Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, ωστόσο οι Σέρβοι υποστηρικτές του ανέμιζαν σημαίες της χώρας και εξέφρασαν τη στήριξή τους στο πρόσωπό του, μόλις το αεροπλάνο, το οποίο τον μετέφερε, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου. Χαρακτηριστικά είναι τα συνθήματα «Είσαι ο πρωταθλητής μας, Νόβακ» και «Σε αγαπάμε, Νόλε», τα οποία φώναζαν για χάρη του 34χρονου άσου. Ο «Νόλε», ο οποίος έχει κατακτήσει εννέα φορές το Australian Open, «συγκατοικεί» με τον Ισπανό Ράφα Ναδάλ και τον Ελβετό Ρότζερ Φέντερερ στην πρώτη θέση της λίστας με τους κατόχους περισσότερων τίτλων σε τουρνουά γκραν σλαμ, καθώς άπαντες έχουν από 20 τρόπαια.

Όμως, αντί ο Σέρβος να ξεκινήσει την προσπάθειά του για ακόμη έναν τίτλο στη Μελβούρνη, πήρε το αεροπλάνο για το Ντουμπάι και στη συνέχεια για το Βελιγράδι, καθώς το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Αυστραλίας ακύρωσε οριστικά τη βίζα του Τζόκοβιτς.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

https://twitter.com/locosfut?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1483041997661290498%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.tilestwra.com%2Fepestrepse-sto-veligradi-o-tzokovits-ton-ypodechthikan-san-iroa-oi-servoi%2F

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου