Saturday, 20 April, 2024

Επανάσταση 1821: Στα γαλανόλευκα θα «ντυθούν» εμβληματικά κτίρια σε Καλιφόρνια και Βοστώνη

Με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας θα «ντυθούν» εμβληματικά κτίρια σε όλη την Καλιφόρνια με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.
Συγκεκριμένα, τα γαλανόλευκα χρώματα θα «φορέσουν» το Καπιτώλιο της Καλιφόρνια, το δημαρχείο του Σαν Φρανσίσκο, το ξενοδοχείο Mark Hopkins ενώ 200 ελληνικές σημαίες σύμφωνα με το Open tv θα κυματίζουν σε όλη τη Πολιτεία.
Παράλληλα έχει προγραμματιστεί ένα μεγάλο event που θα διαρκέσει πέντε ημέρες στο Πασίφικ παρκ της Σάντα Μόνικα.
Αρκετές άλλες εκδηλώσεις είχαν προγραμματιστεί με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την ελληνική επανάσταση, όμως αναβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού.
Αλλά και η Μασαχουσέτη θα φωταγωγήσει με μπλε χρώμα τις πιο εμβληματικές γέφυρες της Πολιτείας.
Στη Βοστώνη θα φωταγωγηθεί μπλε η μεγαλύτερη γέφυρα της πόλης, η Zakim bridge, δίπλα στο TD Garden, το ιστορικό γήπεδο των Boston Celtics και η Longfellow, σχεδιασμένη από τον μεγάλo Βοστωνέζο αρχιτέκτονα Edmund Wheelwright.
Στο Rhode Island η φωταγώγηση των γεφυρών Pawtucket στο Interstate Route 95 και Sakonnet River Bridge Route 24 όπως μεταφέρει το greeknewsonline.com από τη real News, θα διαρκέσει για μία εβδομάδα, ενώ στα μπλε θα φωταγωγηθεί το Westminster Street Building στο Providence όπως και το Κυβερνείο του Rhode Island.
Στο New Hampshire θα γίνει φωταγώγηση στο Δημαρχείο της πρωτεύουσας της Πολιτείας, Manchester, καθώς και σε δύο γέφυρες της Πολιτείας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου