Thursday, 25 April, 2024

Ευστάθιος Άνθης: Μυστήριο με την εξαφάνιση του 33χρονου

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του 33χρονου Ευστάθιου Άνθη, τα ίχνη του οποίου
χάθηκαν στις 8 Μαρτίου στην περιοχή Πλίμουθ, στη Βρετανία. Μεγάλη ανησυχία στην οικογένεια του προκαλεί το γεγονός ότι δύο μήνες πριν βρέθηκε νεκρός ένας άλλος εργαζόμενος στον ίδιο χώρο. Το συγκεκριμένο περιστατικό σόκαρε τον “Stan”, όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του στην Αγγλία, και είχε εκφράσει φόβους και για τη δική του ζωή.

Τι έλεγε ο 33χρονος πριν από την εξαφάνισή του

Πριν χαθούν τα ίχνη του έστειλε ένα ηχητικό ντοκουμέντο σε έναν φίλο του και μιλούσε για ένα περιστατικό που συνέβη στον εργασιακό του χώρο με κάποιον άλλο εργαζόμενο. “Ο αλλήθωρος από πάνω αποφάσισε να βάλει μία κρυφή κάμερα επειδή κάποιοι άφηναν βρώμικο το χώρο και έκλεβαν φαγητά. Εγώ νευρίασα γιατί αυτό ήταν παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Είπα ότι πρέπει να προβώ σε μηνύσεις και να μιλήσω με την εταιρεία. Δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει αύριο, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν αισθάνομαι ασφαλής”, είχε πει μεταξύ άλλων.
Σημαντική είναι η μαρτυρία ενός φίλου του 33χρονου ο οποίος τον είχε φιλοξενήσει το Σαββατοκύριακο πριν χαθεί στο Πλίμουθ. Σύμφωνα με την κατάθεσή του στις Αρχές, ο Ευστάθιος Άνθης δεν ήθελε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο επειδή κάτι φοβόταν.

Η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” απευθύνθηκε στη διεύθυνση του ξενοδοχείου, και έλαβε την εξής απάντηση μέσω email: “Λυπούμαστε πολύ για την εξαφάνιση του Ευστάθιου Άνθη, οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Εάν κάποιος έχει περαιτέρω πληροφορίες ας επικοινωνήσει με την Αστυνομία του Ντέβον και της Κορνουάλης”.
Η συγκάτοικος του 33χρονου είπε στα αδέλφια του πως κατάλαβε ότι ο “Stan” βγήκε από το παράθυρο του δωματίου γύρω στις 05:20 τα ξημερώματα. Άκουσε το θόρυβο από τα καρότσια που υπήρχαν έξω στο στενό δρομάκι και υπέθεσε ότι έφυγε προς την αριστερή πλευρά του συγκροτήματος, που οδηγούσε με χαμηλή παλίρροια στο απέναντι χωριό.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου