Friday, 29 March, 2024

ΗΠΑ: Αστυνομικοί σκότωσαν 34χρονη, μητέρα 3 παιδιών μέσα στο σπίτι της

ΣΟΚ προκαλεί το βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αρχές της Νέας Υόρκης, για την υπόθεση του θανάτου της Τζέιμι Φέιθ (Jamie Feith), τον Απρίλιο του 2022.

Η Φέιθ είχε καλέσει την αστυνομία, αναφέροντας περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, στις 29 Απριλίου του 2022. Οι αστυνομικοί, όταν μπήκαν στο σπίτι, που έμενε η 34χρονη με τον σύντροφό της και τα παιδιά τους, μπόρεσαν να αποκλιμακώσουν την κατάσταση.

Κατά τη διάρκεια συζήτησης που ακολούθησε ανάμεσα στην 34χρονη και τους αστυνομικούς Τζόσουα Κέμλατζ και Κρίστοφερ Μίλερ, η Φέιθ εμφάνισε ξαφνικά ένα μαχαίρι και προσπάθησε, σύμφωνα με τους δύο ένστολους, να τους μαχαιρώσει. Στο βίντεο ακούγεται ο ένας αστυνομικός να φωνάζει «μαχαίρι, μαχαίρι», ενώ οι αστυνομικοί την καλούν να το πετάξει. Εκείνη συνεχίζει να το κρατάει και τότε ακούγεται κάποιος από τους αστυνομικούς να φωνάζει «πυροβόλησέ την».

Τότε, ο Τζόσουα Κέμλατζ πυροβόλησε 4 φορές τη γυναίκα, που κατέληξε στο σημείο.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο σύντροφός της φώναζε στους αστυνομικούς: «Μην την πυροβολήσετε, γαμ.το».

«Τι κάνατε, τι κάνατε, φύγετε από πάνω της», φώναζε μετά τους πυροβολισμούς ο σύντροφος της 34χρονης, ενώ το βίντεο κλείνει με την έκκλησή του προς τους αστυνομικούς να μην τον σκοτώσουν.

Η έρευνα για την απίστευτη υπόθεση και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η 34χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα από τους πυροβολισμούς των αστυνομικών, συνεχίζεται.

mynews.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου